Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO – ȘTIREA TA: ”Dacă nu știați, groapa de gunoi a orașului Alba Iulia s-a mutat pe strada Livezii”. Cetățeni revoltați de mizeria aruncată în zonă

Ziarul Unirea

Publicat

în

La aproximativ trei săptămâni de la situația dezolantă semnalată de mai mulți cititori ai site-ului ziarulunirea.ro, cu troturare mizerabile pe strada Livezii din Alba Iulia, un cetățean revine cu noi imagini din zonă.

Citiți și FOTO/ ȘTIREA TA: ”Trotuare înguste și pline de gunoaie pe str. Livezii din Alba Iulia – Se ocupă cineva și de partea aceasta a orașului?”

De această dată, nemulțumirile privesc zona din apropierea unei săli de evenimente de pe strada respectivă, care, după cum se poate observa și în imagini, a fost acoperită de gunoaie.

”Dacă nu știați, groapa de gunoi a orașului Alba Iulia s-a mutat pe strada Livezii”, este mesajul care însoțește fotografiile trimise de cetățeanul revoltat pe ”specimenele” care au încurcat natura cu coșul de gunoi.

Potrivit acestuia, în urma articolului publicat anterior pe ziarulunirea.ro, angajații firmei de salubritate au acționat rapid, trotuarele fiind curățate chiar a doua zi, iar cetățeanul a ținut să facă din nou apel la publicația noastră, în speranța că și de această dată se vor face auziți, atât la reprezentanții serviciului de salubrizare, cât și la oamenii ”certați” cu natura.

[nggallery id=3574]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea