Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Cum să parchezi în bătaie de joc? Ocupi și locul plătit de vecin!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-un oraș aproape sufocat de mașini, unde veșnic există dispute pentru locurile de parcare și vezi la tot pasul șoferi care își lasă mașinile pe unde vor, mai mult sau mai puțin conștienți, sau interesați de faptul că-i deranjează pe alții, există persoane care nu se sfiesc să încalce regulamentul, chiar și în locurile rezervate.

parcare pe doua locuri

Este și cazul semnalat de un cititor, care a fotografiat o mașină lăsată nu pe unul, ci pe două locuri din parcarea unui bloc (din zona str. Cloșca – Arnsberg), pentru care se plătește chirie la primărie.

Acesta ne-a spus că nu este o situație ieșită din comun, și că în parcările concesionate se întâmplă frecvent astfel de încălcări ale drepturilor locatarilor, și speră ca, măcar la vederea fotografiei, posesorul mașinii să-și schimbe obiceiul și să aibă mai mult respect pentru drepturile celor din jur.

–––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected]. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea