Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, ȘTIREA TA. Avem peste 100.000 de euro pentru Alba Fest 2017, dar nu avem o mie să curățăm pista de bicicliști de pe Dealul Mamut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pista de bicicliști de pe Dealul Mamut, care leagă parțial cartierele albaiuliene Micești și Pâclișa, arată jalnic, iar iarba a crescut inclusiv printre pavaje, în zona pietonală, transmite un cititor pe adresa redacției.

De asemenea, acesta susține că s-a cheltuit ”un morman de bani” – peste 100.000 de euro – pentru Alba Fest 2017, dar în schimb nu avem o mie de euro ”să tundem iarba”.

”Donez și eu niște ierbicid Primăriei Alba Iulia să dea pe pavaje, dacă au rămas fără bani. Nisipul din părculeț nu se mai vede din cauza buruienilor, ceea ce înseamnă că zona nu a fost curățată niciodată. Păcat, s-au cheltuit mulți bani”, ne-a scris cititorul.

Aceasta nu este prima sesizare venită pe adresa redacției privind pista de bicicliști de pe Dealul Mamut. În jurul acestui subiect a fost o adevărată controversă. Primăria Alba Iulia alocă peste 5 milioane de lei pentru întreținerea și amenajarea spațiilor verzi din oraș, care este împărțit în trei loturi.

Pista de bicicliști de pe Dealul Mamut nu este inclusă în niciunul din cele trei loturi, iar, în trecut, reprezentanții administrației locale au subliniat că o mână de ajutor din partea bicicliștilor ar fi binevenită.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea