Rămâi conectat

Sport

FOTO: Steagul Roşu Braşov – Performanţa Ighiu 0-1 | Divizionara terţă, la a treia victorie în „amicale”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aflată în stagiul centralizat la Codlea, Performanţa Ighiu a obţinut a treia victorie consecutivă în disputele de verificare, învingând echipa Steagul Roşu Braşov, cu scorul de 1-0, reușită semnată de nou-venitul Unguru, care a punctat în fiecare joc de verificare.

Împotriva formației suporterilor brașoveni au jucat Sporea – Miroiu, Oiță, Bucur, Ad. Mărginean – Ludwig, M. Cristea – Cl. Marcu, Unguru, Cordoș – Cl. Oara; au mai intrat Trăistar și Seiwerth, Antrenori Raul Oargă şi Petru Clep, Mihai Manea fiind reţinut de anumite probleme.

*Cl. Marcu şi Ludwig, 5 ani cu Performanţa

Mijlocaşii Deddas Ludwig şi Claudiu Marcu (ex-Şurianu Sebeş) au semnat contracte valabile 5 ani cu Performanţa Ighiu, revenind după şase luni sub comanda lui Mihai Manea. „Sperăm că va fi un prim pas spre fotbalul mare din România„, a confirmat Armando Popescu.

Partida a durat 50 de minute și făcut parte dintr-un triunghiular disputat la Codlea, la care au mai participat ACSM Codlea şi  Steagul Roşu Braşov. Ighienii vor bifa 4 partide de verificare, în tot atâtea zile, cu KSE Tg. Secuiesc, Steagul Roşu Braşov, CS Vulcan (sâmbătă, dimineaţa) şi Arieşul Apuseni Baia de Arieş (duminică seara, în Munţii Apuseni.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea