Rămâi conectat

Sport

FOTO, Sportul Petreşti – Transalpina Şugag 4-1 (3-1), în derby-ul Văii Frumoasei din Liga a IV-a! Victorie netă pentru echipa condusă de Ștefan Fogoroși

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sportul Petrești a reușit reabilitarea în derby-ul formaţiilor de pe Valea Frunoasei, după o săptămână dureroasă, în care a pierdut în „Arini” şi a fost eliminată din semifinalele Cupei României.

Echipa condusă de Ștefan Fogoroși a încheiat returul fără a pierde vreun punct pe teren propriu, la Petrești fiind „interzis” vizitatorilor. De partea cealaltă, moral excelent pentru vizitatori, ce veneau după 4 victorii succesive şi urcarea pe ultima treaptă a podiumului.

Ritm alert, multe orgolii, asistență numeroasă și fotbal plăcut în derby-ul Văii Frumoasei, asezonat în pauză cu o tombolă pentru spectatori și un recital al Fanfarei din Petrești.

Partida a început furtunos, iar gazdele au deschis scorul prin Pamfiloiu (2), egalitatea fiind restabilită de Fl. Stoica în minutul 15, tot după o fază fixă. S-a jucat pe contre, dar mai preciși la finalizare au fost petreștenii ce au mai punctat în două rânduri până la pauză, prin Ov. Stancu (20) și B. Sava (35, din penalty), ultima fază importantă a primei reprize fiind bara aceluiași Fl. Stoica (44).

La fel de spectaculoasă a fost și repriza secundă, cu ocazii din abundență, gazdele mai marcând o dată prin D. Ianc (64), un lucru de remarcat fiind sportivitatea celor două formații. Transalpina rămâne pe ultima treaptă a podiumului, iar Sportul Petrești a urcat pe poziția a 5-a.

[nggallery id=4051]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea