Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. Social-democratul Iulian Bunea a reprezentat Alba Iulia la întâlnirea PES Activists de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Județul Alba a fost reprezentat, prin consilierul local al municipiului Alba Iulia, social-democratul Iulian Bunea, la Parlamentul European la dezbaterile despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii la invitația europarlamentarului Victor Negrescu.

Aproape 70 de invitați din România au participat în perioada 6-8 februarie la Parlamentul European la o serie de dezbateri despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii organizate de europarlamentarul PSD, Victor Negrescu.

La dezbateri a fost prezent și Iulian Bunea.

“Sunt onorat că am participat la această întâlnire alături de colegii mei din țară,unii dintre ei mai vechi iar cu cei noi am legat o relație de prietenie. În prima zi am asistat la dezbateri având ca invitați pe doamna europarlamentar Viorica Dăncilă, doamna Eva Kalli – cel mai tânăr europarlamentar grec, precum și cu doamna Maria João Rodrigues, vicepreședintele grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European. În a doua zi am participat la o dezbatere televizată care va fi difuzată pe Antena 3 între europarlamentarul Victor Negrescu si europarlamentarul bulgar Andrey Novakov în cadrul căreia am lansat următoarea întrebare “Are Bulgaria and Romania ready to lead the Presidency of the European Union Council in 2018 and 2019?”,după care ziua a continuat cu vizită la celebrul Parlamentarium, iar mai apoi secretarul general PES Activist, Janina Sitaru ne-a prezentat sediul PES și planurile pentru viitor. Mulțumesc în egală măsură pentru această oportunitate de a vedea cum funcționează Parlamentul European președintelui PES Activist România,Victor Negrescu și secretarului general Janina Sitaru”, a spus acesta.

Acțiunea a fost posibilă în parteneriat cu organizația PES activists România și Grupul S&D din Parlamentul European.

„Urmează o perioadă de reforme importante la nivelul construcției europene. Social democrații europeni sunt foarte implicați în aceste dezbateri și este foarte important ca vocea României să fie auzită. Cred că participanții din țară au făcut o impresie foarte bună și au arătat potențialul real pe care îl are România. Nu trebuie să fim timizi în raport cu partenerii europeni, trebuie însă să fim foarte coerenți și cu puncte de vedere coerente pentru a influența viitorul Europei și modul în care evoluția tehnologică va fi tratată în politicile europene”, a explicat europarlamentarul Victor Negrescu, președintele PES activists România.

[nggallery id=3402]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea