Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ,,ShoeBox”, cadourile din cutiile de pantofi ale copiilor de la Școala Gimnazială nr.3 Cugir donate pentru săraci

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clasa a II-a A de la Școala Gimnazială nr.3 Cugir s-au alăturat începând de asdtăzi, proiectului caritabil ,,ShoeBox” – Cutia de pantofi, un demers prin care 28 de copii pregatiți de prof. înv. Lavinia Lupu Fleșeriu au hotărât să pregătească cadouri (în cutii de pantofi) pentru a fi donate familiilor defavorizate. Cutiile cu cadouri au fost colectate de S.C. Star Transmission Sebeș, urmând ca înainte de sărbătorile de Crăciun să fie acordate ca daruri familiilor sărace din Județul Alba.

cadouri-cugir005Potrivit doamnei Lavinia Lupu, elevii au împachetat în cutii roșii pentru fete și albastre pentru băieți jucării, dulciuri, haine,rechizite,obiecte de igienă personală, care alături de alte sute de cutii strânse de amintita firmă din Sebeș vor lua drumul localităților din zona Sebeș -Cugir. La eveniment a participat și reprezentanta S.C. Star Transmission Cugir, Anamaria Dahinten, care ne-a declarat că în cursul anului trecut, în aceeași perioadă, au fost adunate din județ peste 800 de pachete cu daruri ambulate în cutii de pantofi.

La acestea s-a adăugat și se va adăuga și în acest an o sponsorizare financiară pentru cazuri speciale, din partea renumitei firme germane, producătoare de componente pentru automobilele Mercedes. Povestea ShoeBox a început de la o simplă cutie, împachetată în urmă cu opt ani de un tânăr tătic din Cluj-Napoca. Acesta încerca atunci să-şi înveţe băiatul să împartă jucăriile cu alţi copii, nu atât de norocoşi ca el. Apoi, din vorbă în vorbă, din ce în ce mai mulţi părinţi, ba chiar şi tineri fără copii, au început să doneze cadouri ambalate frumos în cutii de pantofi. Totul pentru a le face o bucurie în preajma Crăciunului copiilor nevoiaşi. La final, copiii au prezentat oaspetelui din Sebeș, un frumos buchet de colinde. (C.P.)

[nggallery id=3135]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022 Comisia județeană de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Alba a analizat și avizat anul trecut 26 de planuri urbanistice zonale (PUZ) și 9 planuri urbanistice generale (PUG) – ale comunelor Pianu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea