Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Serialul asfaltării cartierului Meridian din Alba Iulia a ajuns la final. Hava: Nu sunt doar bucuros, ci și ușurat

Dragoş Suciu

Publicat

în

strada-meridian02Serialul asfaltării străzilor din cartierul Meridian din Alba Iulia a ajuns la final, vineri, când când s-a turnat ultimul strat de asfalt pe Costache Negruzzi, urmând să fie trasate marcajele, a scris primarul Mircea Hava pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi se scrie ultimul capitol din povestea lungă și zbuciumată a străzilor din Meridian. Nu sunt doar bucuros, ci și ușurat de sentimentul de neputință pe care l-am resimțit mult timp. E stratul final de asfalt pe Costache Negruzzi, mai urmează marcajele și… drum bun spre și de acasă”, se arată într-un mesaj postat de Mircea Hava.

Strada Meridian a fost, mai mult ca oricare alta, subiect de campanie electorală, politicieni de la celelalte partide criticând administrația locală pentru neimplicarea în acest proiect.

strada-meridian01Imobilele din cartierul Meridian au fost construite de controversatul om de afaceri Marius Alexa, pe un spațiu privat, nestrăbătut de artere publice, iar pentru ca drumurile să fie reabilitate oamenii au fost nevoiți să ajungă la un consens și cedeze teren, cu titlu gratuit, Primăriei Alba Iulia.

Cartierul Meridian avea drumuri de pământ, denivelate, care erau pline de noroi după o ploaie scurtă, iar oamenii se plângeau că trebuie să-și schimbe încălțămintea când ieșeau de pe stradă.

Nemulțumirea oamenilor a fost transmisă chiar și în conferințe de presă, la sediul unui partid, și în nenumărate rânduri pe adresa redacției ziarului ”Unirea”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea