Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Ședința de constituire a Consiliului Local Cugir. Călin Furdui ales viceprimar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sediul Primăriei Cugir a avut loc, sâmbătă, începând cu ora 9.00, ședința de constituire a Consiliului Local. În urma alegerilor din 5 iunie Adrian Teban (PNL) a obținut cele mai multe voturi și va conduce administrațiaorăsenească în următorii 4 ani împreună cu un Consiliu local format din 11 membrii – PNL, 7 – PSD, și ALDE -1.

constituire cl cugir032Componența Consiliului Local Cugir este următoarea: Arion Florin –PNL, Cherecheș Dan – PNL, Dincu Paul – PSD, Duma Laurențiu (decanul de vârstă al consiliului local -80 de ani) – PSD, Dumitru Bogdan – PSD, Ferchian Dan – PNL, Furdui Călin – PNL, Jibotean Marius (cel mai tânăr consilier -29 ani) – PNL, Micu Romulus – PNL, Morariu Marin –PNL, Muntean Emil – PNL, Petric Tatiana – PNL, Popa Daniel – PSD, Popescu Rafael – PNL, Roșian Radu – PNL, Sava Gheorghe – PSD, Simu Mircea – PSD, Todorescu Mircea – ALDE, Trifan Mircea – PSD.

În cadrul ședinței a fost ales, prin vot secret, viceprimarul Cugirului în persoana inginerului Călin Furdui (46 ani), propus de liberali. Furdui este cel care timp de patru ani a ocupat funcția de administrator public al orașului de la poalele Drăganei. Social – democrații au făcut la rândul lor o propunere pentru funcția de viceprimar, pe ing.Popa Daniel, care a întrunit un număr de 7 voturi din partea PSD, la care s-a adăugat un vot din partea ALDE.

Conform procedurilor, după validarea consilierilor locali, s-a făcut învestirea primarului orașului Cugir, Adrian Teban, care a depus, la rândul său jurământul și care a rostit un scurt discurs prin care a i-a îndemnat pe cei care au jurat, să fie în slujba cetățenilor Cugirului, care le-au acordat votul de încredere. La reuniunea de constituire a Consiliului Local a participat reprezentantul Instituției Prefectului, jr. Cristian Ciutrilă. (C.P.)

[nggallery id=2351]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea