Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Scutul Pădurii: Peste 280 de metri cubi de material lemnos, confiscați de polițiștii din Alba de la o firmă din Mogoș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 280 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii din Alba în urma unor controale efectuate, în teren, împreună specialişti silvici, pe raza comunei Mogoş.

În perioada 19 – 20 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Ordine Publică, împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Mogoș şi specialiști ai Gărzii Forestiere Județene Alba și ai Direcției Silvice Alba, au desfăşurat un control în teren, pe raza comunei Mogoș, în locul numit Valea Barnii.

Cu această ocazie, în rampa primară de depozitare a materialului lemnos a unei societăţi comerciale specializată în exploatarea materialului lemnos, a fost identificată cantitatea de 284,8 metri cubi de material lemnos, din speciile fag și carpen, în legătură cu care, reprezentanţii societăţii comerciale nu au respectat prevederile legale privind depozitarea, prevăzute de H.G. 470 din 2014 pentru aprobarea normelor referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase.

În conformitate cu prevederile art. 19  din  Legea nr. 171/2010 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional, iar ca şi măsură complementară, cantitatea de  284,8 metri cubi material lemnos a fost confiscată.

[nggallery id=3815]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nouă localități din Alba au Planuri Urbanistice Generale noi. În 2023 s-au aprobat cu trei mai multe decât în 2022 Comisia județeană de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Alba a analizat și avizat anul trecut 26 de planuri urbanistice zonale (PUZ) și 9 planuri urbanistice generale (PUG) – ale comunelor Pianu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea