Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO Școala Altfel: Schimb de experiență între elevi de la două licee din Blaj și unul din Ocna Mureș. Vizite la școli și obiectivele turistice din cele două orașe

Ziarul Unirea

Publicat

în

În săptămâna  “Școala altfel “,  elevi de la Liceul Teoretic “Petru Maior ” Ocna Mureș, Liceul Tehnologic “Ștefan Manciulea” și  Liceul Tehnologic “Timotei Cipariu ” din Blaj, împreună cu cadrele didactice  prof. Alina Pustai, prof. Cristina Tomotaș și prof. Costea Valerica , au desfășurat activități în cadrul  proiectului de parteneriat “Viziuni teoretice și practice asupra traseului profesional al tinerilor!”.

Proiectul a avut ca scop stimularea interesului elevilor pentru diferite forme de învățământ (teoretic, tehnologic), crearea unui context favorabil cunoașterii diferitelor aspecte ale vieții profesionale,  dezvoltarea spiritului de colaborare între școală și comunitate, orientarea tinerilor spre noi forme de manifestare ale pieței muncii , informarea și formarea unui comportament cultural , etnic, moral, adaptat societățtii actuale.

Activitățile din cadrul proiectului au constat în vizitarea școlilor partenere, a obiectivelor turistice și istorice din orașele Blaj și Ocna Mureș.

Constituirea parteneriatului a urmărit promovarea unor valori comune la nivelul  liceelor implicate printr-un schimb de experiență concretizat prin dialoguri între elevi, dezbateri, prezentări ppt, vizite și alte activități interactive.

Acțiunile proiectului au fost susținute și promovate de direcțiunile celor trei școli partenere:  dir. prof.  Corina Tia,  dir. prof. Ioan Marcu, dir. adj. prof. Dragan Elena Drăgan,  dir. prof.  Carol  Ioan Badea,  dir. adj. prof.  Ioan Lațiu. (C.M.)

[nggallery id=1996]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea