Rămâi conectat

Sport

FOTO: RMC 24 Alba Iulia, medalie de bronz la Campionatul Național de minifotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

RMC 24 Alba Iulia a izbutit cea mai importantă RMC 24 Alba Iulia 2performanță a județului Alba la minifotbal, terminând Campionatul național pe poziția a 3-a!

Pentru a-și adjudeca medaliile de bronz ale turneului de la Arad, formația din Cetatea Marii Uniri a învins în finala mică, la loviturile de departajare, pe AEM Timișoara, scor 6-5 (1-1).

Locul 3 pe țară !!!! O performanța mai mult decît extraordinară …… Vă mulțumesc băieți pentru cea mai mare performanță a minifotbalului albaiulian !!! Ati fost fantastici !„, a precizat George Țălnar.

Citește și: RMC 24 Alba Iulia, la turneul final al Campionatului de minifotbal

Săptămâna anterioară, la Cupa României de la Roman, o altă echipă din Alba, Lin & Ema, s-a clasat pe locul al 4-lea.

În semifinale albaiulienii au pierdut cu Juventus Sibiu (campioana națională, la fel ca și la turneul zonal de la Deva), scor 0-3. În sferturi, a fost un nou succes la loviturile de departajare, cu Neața & Prietenii București 3-1 (1-1), RMC 24 Alba Iulia terminând grupa pe prima poziție.

Delegaţia care a reprezentat  oraşul nostru la Arad: Claudiu Boldi, Gheorghe Râşniţă, Ionuţ Grozav, Adrian Potopea, Panfil Hîrciagă, Alexandru Circov, Marius Cristea, Ionel Cristea, Alexandru Popa, Claudiu Oara, Mihai Manea, Raul Oargă, Vlad Răducanu, Alin Popa, George Ţălnar, Ovidiu Bibotean, Călin Frîncu, Claudiu Plăcintă, Laurenţiu Ilyes şi Adrian Garbo.

*Rezultat extraordinar

Din judeţul Alba, singura echipă participantă, la Arad, între primele 16 echipe din țară a fost RMC 24, de trei ori consecutiv câştigătoarea Campionatului Regional de Minifotbal Winners – Bergenbier, desfăşurat la Baza Sportivă “Winner’s Club Ţălnar” din Alba Iulia, singurul afiliat momentan la Federaţia Română de Minifotbal. Pentru calificarea la Arad, echipa RMC 24 a trebuit să treacă de un Campionat Regional (zona de S-V), la Deva, turneu care a aliniat la start 16 echipe şi unde nu a fost învinsă decât o singură dată de Juventus Sibiu, campioana naţională en-titre, cele două formaţii calificându-se astfel la turneul naţional de la Arad.

*Lot puternic

Până acum, singurul susţinător financiar al echipei a fost George Cornel Ţălnar, care este creatorul şi antrenorul RMC 24, însă după turneul de la Deva, care a fost la fel de costisitor, şi după procurarea de echipamente şi accesorii necesare jucătorilor şi staff-ului tehnic, acesta nu mai poate finanţa pe cont propriu echipa ce face cinste fotbalului albaiulian aflat de câţiva ani într-un total con de umbră.

Acum, RMC 24 se bucură de sprijinul acordat de către câteva persoane şi societăţi comerciale marcante ale municipiului Alba Iulia, cărora doreşte să le mulţumească pentru ajutorul acordat: Albalact – prin dl. Raul Ciurtin, Primăria Municipiului Alba Iulia, Bergenbier SA, Sendy Club, Cafe Chic, Winner’s Club Ţălnar, dl. Constantin Pralea, AJF Alba, Fidax SRL, dl. Radu Ortelecan, Ancău Company, dl. Alin Nădăudean, SC Veronella, dl. Gabriel Pleşa, Transeuro, Poem Studio Estetic, SC Red Zone SRL.

Reprezentanţii RMC 24 au salutat şi felicitat echipa Lin & Ema, care a reuşit clasarea pe un onorabil loc 4 la Cupa României la Minifotbal de la Roman, a doua competiţie valorică organizată la nivel naţional, dintr-un număr de 64 echipe participante.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea