Rămâi conectat

Sport

FOTO: rezultate excelente pentru jucătoarele Tenis Club Sun Alba Iulia la turneele juvenile de tenis de câmp

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alexandra Moldovan TC SunÎn prima parte a lunii mai jucătoarele de la Tenis Club Sun din Alba Iulia au adunat rezultate spectaculoase la competiţiile naţionale organizate în ţara sub egida Federaţiei Române de Tenis.

Alexandra Moldovan a obţinut locul întâi la categoria 14 ani la turneul „Cupa Pamira” din localitatea Sibiu în perioada 7- 10 mai. La acelaşi turneu a participat şi Daria Gligor care a obţinut poziţia secundă la categoria 10 ani. Alexia Mărginean, numărul 2 în clasamentul naţional al Federaţiei Române de Tenis s-a clasat pe prima poziţie la categoriile 10 ani simplu şi 12 ani dublu cu partenera sa Alexandra Neacşu la turneul „Cupa Dinamo” desfăşurat la Braşov. Pe locul secund la dublu, în echipă cu Alexia Mărginean, Alexandra Neacşu a terminat pe locul aş doilea, la simplu, în cadrul competiţiei „Cupa Dinamo”.

De curând, Alexandra Neacşu a reuşit să câştige primul titlu la 12 ani simplu din cariera sa ca jucătoare, la competiţia ”Cupa Remat Vâlcea” organizată în localitatea Băile Govora. De asemenea, Ioana Ariciu a câştigat şi ea aurul la turneul „Trofeul Gavela” de la Oradea. Alexandra Neacşu din Râmnicu Vâlcea, numărul 4 în clasamentul naţional la 10 ani fete, este o tenismenă care s-a transferat recent la clubul albaiulian TC Sun. Împreună cu Alexia Mărginean, Alexandra Neacşu va juca la Campionatul Naţional pe echipe Under 10, programat la Bucureşti în perioada 20-26 iunie. „Tuturor le urăm succes şi sperăm să se întoarcă victorioase de la competiţiile ce vor urma”, a precizat Cristina Moldovan, reprezentantul TC Sun Alba Iulia, un club care se impune tot mai mult, cu rezultate notabile, în peisajul tenisului juvenil autohton.

[nggallery id=2147]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea