Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Protest împotriva Guvernului – Alba Iulia #REZISTĂ – Anularea Ordonanței 13 sărbătorită cu șampanie marca ”Lacrimi de PSDist”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 26 februarie, câţiva albaiulieni s-au întâlnit din nou în fața sediului prefecturii, pentru a dovedi că Alba Iulia #REZISTĂ și protestează în continuare împotriva Guvernului. De această dată nu a fost un miting cu scandări sau marș prin oraș, însă s-a folosit prilejul pentru sărbătorirea victoriei obținute prin protestele anterioare – anularea Ordonanței 13, deschizându-se, în acest scop, o șampanie marca ”Lacrimi de PSDist”.


Protestul a fost anunțat ca și până acum, pe rețeaua de socializare Facebook: „Luna aceasta ne-a arătat că lupul își schimbă părul da năravul ba… au dat înapoi, au pus OUG14 și l-au demis pe Iordache, dar au continuat cu lucrurile scandaloase (…) Au continuat să lucreze în parlament și senat pentru diminuarea luptei anti-corupție… propunând mai departe modificări la legi și amendamente ca să îi avantajeze pe corupți… iar saga ordonanțelor încă nu s-a încheiat. OUG 14 a fost atacată în instanță de o persoană cu multiple condamnări, iar în condițiile în care OUG 14 are un articol neconstituțional tot ce trebuie să facă ei este să tragă de timp spunând că vor face modificările necesare. Ne-am saturat de ei.. şi îi vrem plecaţi.. Pe Grindeanu pentru că a subscris la aberaţia morală care este OUG 13, pe Dragnea că a fost cel care a împins din spate OUG 13, pe Tăriceanu pentru nesimţirile lui continue şi aroganţele care nu îşi au locul la nici un nivel, cu atât mai puţin într-o instituţie care trebuie să ne reprezinte şi să dialogheze cu noi. Nu uitaţi să scrieţi la Senatorul care va reprezintă şi să îl intrebaţi ce se mai întâmplă cu OUG 13 şi 14 şi cum intentioneză să voteze în legatură cu aceste două ordonanţe. Pe Avocatul Poporului şi pe CNA pentru letargia de care dau dovada în a sancţiona adevăratele derapaje.. Duminica e ziua noastră.. duminica ieşim toţi ca să le dam un mesaj puternic că trebuie sa plece… şi să le arătăm că rămânem uniţi şi motivaţi de fiecare greşeală sau nesimţire pe care o mai pun la cale”.

[nggallery id=3489]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Blajul, un nou pas pentru eliminarea rețelelelor aeriene inestetice: Încă 6 străzi vor beneficia de relocarea în subteran a cablurilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Blajul, un nou pas pentru eliminarea rețelelelor aeriene inestetice: Încă 6 străzi vor beneficia de relocarea în subteran a cablurilor Primarul Gheorghe Rotar anunță că încă 6 străzi din Blaj, Clujului, Simion Bărnuțiu, Tudor Vladimirescu 1 și 2, Episcop Ioan Lemeny și Mitropolit Andrei Șaguna, vor beneficia de relocarea în subteran a cablurilor de energie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea