Rămâi conectat

Cultură Educație

(FOTO-VIDEO) Primire călduroasă a „ambasadorilor Unirii” la Sala Unirii. Vezi cine a jucat la final Hora Unirii.

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Şcoala de folk” din cadrul Palatului Copiilor Alba Iulia a făcut un adevărat spectacol sub conducerea prof. Daniel Avram la primirea, în Sala Unirii, a „ambasadorilor Unirii” . Elevii au interpretat melodii folk şi au antrenat publicul însufleţind atmosfera cu cântece încărcate de mesaj patriotic precum „Treceţi batalioane române Carpaţii!”. 

Momentele muzicale au fost presărate cu recitaluri de poezie ale unor micuţe eleve, îmbrăcate în costume populare româneşti. Au transmis mesajele lor înaltă vibraţie patriotică reprezentanţii judeţelor Bistriţa-Năsăud, Bihor, Alba, Iaşi, Olt, Sălaj, Satu Mare, apaludaţi la scenă deschisă de oficialităţile judeţene şi locale prezente, care le-au răspuns prin cuvinte de mulţumire şi preţuire.

Au fost prezente conducerea Instituţiei Prefectului, CJ Alba, Primăriei Alba Iulia, ISJ Alba, Palatului Copiilor, Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga”, dar  şi o delegaţie din Voivodina, venită să lanseze o carte precum şi să inaugureze o expoziţie. . La final, cu toţii au încins cu toţii „Hora Unirii”. Vezi aici cine „a dat mână cu mână” la Hora Unirii.

Robert GHERGU

 

 

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea