Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Primăria Alba Iulia va desființa toate garajele construite fără autorizație. În locul lor se vor amenaja parcări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proprietarii de garaje de pe teritoriul municipiului Alba Iulia sunt așteptați să se prezinte, în următoarele zile, la Biroul Disciplina în construcții din subordinea primăriei, unde să facă dovada legalității construcțiilor. În caz contrar, în cel mai scurt timp acestea vor fi desființate iar în locul lor se vor amenaja parcări.

Pe ușile garajelor metalice existente încâ în zâteva zone din oraș au apărut atenționări din partea administrației locale cu următorul text:

”În conformitate cu prevederile Legii 50/1991 republicată, formulăm prezenta ADRESĂ prin care vă solicităm ca în termen de 3 zile de la comunicare (luare la cunoștință), a prezentei înștiințări, să vă prezentați la Primăria Alba Iulia, Biroul Disciplina în construcții, cam.5, pentru a face dovada legalității edificării imobilului construcție ”garaj”, al cărui proprietar sunteți și totodată dovada titlului în baza căruia folosiți suprafața de teren pe care este realizată construcția. În caz contrar urmând a se face demersurile în vederea desființării construcției edificată fără autorizație de construire”.

Potrivit reprezentantului administrației locale, măsura a fost luată în urma multiplelor sesizări ale albaiulienilor privind lipsa locurilor de parcare: ”În cazul în care garajele au fost construite ilegal pe domeniul public, acestea vor fi dărâmate iar în locul lor se vor amenaja parcări, așa cum ne solicită tot mai mulți albaiulieni care consideră că municipiul are deficiențe la acest capitol”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea