Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Povestea lui „Muck cel Mic”, în săptămâna ”Școala Altfel”, la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. PROGRAMUL spectacolelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La propunerea cadrelor didactice Teatrul de Păpuși ”Prichindel„ Alba Iulia se asociază proiectului „Școala altfel” derulat la nivel național de către instituțiile de învățământ oferind micuților spectatori o „Săptămâna altfel” de teatru la sediul instituției. În perioada 18 – 22 aprilie a.c. din programul teatrului va face parte spectacolul ”Povestea lui Muck cel mic”, regia Todor Valov.  

Citiți și ”Muck cel Mic” sau povestea unui mare spectacol, la Alba Iulia

„Povestea lui Muck cel Mic” este o poveste moralizatoare a modului în care aspectul exterior al omului nu se potrivește întotdeauna cu conținutul, cu sufletul și calitățile sale, precum gândirea, inteligența, bunătatea, compasiunea, corectitudinea… Trebuie să reamintim că noblețea naturii umane și puritatea spirituală a omului sunt virtuți care trebuie respectate nu numai în timpul romantismului european, al cărui reprezentant este Wilhelm Hauff. Aceste valori umane sunt veșnice. Totuși, în timpul nostru, ele au devenit vagi, fiind mereu supuse agresiunii și cruzimii, fapt dezumanizant pentru societate. De aceea, credem că subiectul este binevenit și necesar pentru atenția publicului, mai ales pus în scenă prin intermediul teatrului de păpuși, spațiu ludic și cu evidente funcții educative.

Spectacolele au loc la sediul teatrului după cum urmează:

Luni 18 aprilie – ora : 10.00, 11.00
Spectacol: Povestea lui Muck cel Mic

Marți 19 aprilie – ora : 10.00, 11.00
Spectacol: Povestea lui Muck cel Mic

Miercuri 20 aprilie – ora : 10.00, 11.00
Spectacol: Povestea lui Muck cel Mic

Joi 21 aprilie – ora : 10.00, 11.00
Spectacol: Povestea lui Muck cel Mic

Vineri 22 aprilie – ora : 09.00
Spectacol: Povestea lui Muck cel Mic

(C.M.)

[nggallery id=1936]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea