Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Polițiștii din Alba, prezenți în locuri publice, piețe sau școli pentru a preveni infracțiunile contra patrimoniului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania  „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, desfășurată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, a continuat cu activităţi dedicate prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului.

politia03Acţiunile desfășurate de poliţiştii din Alba, în cadrul Campaniei „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, au vizat, azi, 28 septembrie, prevenirea infracțiunilor în dauna proprietăţii.

Astfel, poliţiştii au fost prezenţi în locuri publice, la asociaţiile de proprietari, la societăţi comerciale şi în unităţi de învăţământ, oferind cetăţenilor materiale informativ – preventive, pentru protejarea locuinţelor proprii şi prevenirea victimizării prin infracţiuni de furt.

Acțiunile de azi s-au adresat, în primul rând, categoriilor de persoane vulnerabile,  vârstnici şi tineri, care au primit sfaturi cu privire la mijloacele de protecţie a locuinţelor şi bunurilor personale.

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au discutat pe această temă cu beneficiarii serviciilor Centrului „Sfântul Meletie” din municipiul Alba Iulia, cărora le-au prezentat aspecte legate de modurile de operare folosite de infractori dar şi mijloace şi metode moderne de protejare a locuinţelor.

Totodată, poliţiştii din cadrul structurilor de investigaţii criminale, proximitate şi ordine publică, atât din mediul urban cât şi din mediul rural au discutat cu cetățenii şi au participat la întâlniri cu elevi din unităţile de învăţământ din judeţ.

Activităţile cuprinse în programul „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii” vor continua mâine, 29 septembrie, cu prevenirea infracțiunilor comise cu violenţă, iar vineri, 30 septembrie vor fi desfășurate activităţi dedicate siguranţei rutiere.

[nggallery id=2730]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea