Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Poliţiştii din Alba au fost alături de elevi, profesori şi părinţi, din prima zi a anului şcolar 2016 – 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 190 de poliţişti din judeţul Alba au fost prezenţi azi, 12 septembrie a.c., în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Alba, pentru ca festivităţile de deschidere a noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă. Poliţiştii vor fi la datorie, pe durata întregului an şcolar, pentru creşterea gradului de siguranţă în şcoli.

Azi, 12 septembrie a.c., 144 de poliţişti de ordine publică, 26 de poliţişti de la rutieră şi 22 de la alte structuri au fost prezenţi, în zona unităţilor de învățământ preuniversitar, astfel că festivităţile prilejuite de începerea noului an şcolar s-au desfășurat în siguranţă, fără să fie înregistrate evenimente negative.

Poliţiştii au adresat celor prezenţi la festivităţi, mesajul de siguranţă al Poliţiei Române, alături de urările de succes în noul an şcolar.

Pentru anul şcolar 2016 – 2017, siguranţa în şcoli rămâne o prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar poliţiştii vor fi pregătiți, în permanenţă, să intervină pentru înlăturarea pericolelor, în sprijinul elevilor, cadrelor didactice şi al părinţilor.

Prin poliţiştii de la prevenire, rutieră, proximitate dar şi de la alte structuri, vor fi continuate activităţile educativ – preventive care să conducă la evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracțional.

O primă acţiune cu scop informativ – preventiv, a avut loc, azi 12 septembrie, în şcolile din municipiul Alba Iulia, poliţiştii oferindu-le celor mai mici dintre elevi, orare cu imagini reprezentative pentru activitatea poliţiei, însoţite de recomandări utile siguranţei lor la şcoală, pe stradă şi nu în ultimul rând, acasă.

Cele 2.000 de orare au fost realizate, pentru toţi elevii claselor pregătitoare şi ai claselor I din municipiul Alba Iulia, cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia şi al Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba urează tuturor elevilor şi cadrelor didactice un an şcolar în siguranţă!

[nggallery id=2646]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia se pregătește pentru cea de-a XV-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvania care va avea loc în data de 10-12 mai, pe esplanada Muzeului Național al Unirii.  Trei zile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea