Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Polițiștii din Alba au dat lecții de prevenire a infracțiunilor cu violență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prevenirea faptelor comise cu violenţă a fost tema zilei de azi 29 septembrie, în cadrul Campaniei Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

politia-elevi02Azi, 29 septembrie, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba, împreună cu poliţişti de proximitate din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, specialişti ai Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia şi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, au participat la o discuţie cu un grup de femei din Cugir.

Aceasta a avut loc la Centrul Comunitar „Baia Socială” din oraş, unde, peste 20 de femei au fost informate cu privire la importanţa educaţiei copiilor pentru o dezvoltare armonioasă, într-un climat familial adecvat, consecinţele consumului de substanţe noi, cu proprietăţi psihoactive şi riscurile asociate traficului de persoane.

De asemenea, poliţiştii au prezentat aspecte legate de formele violenţei, instituţiile competente în acordarea de sprijin şi consiliere potenţialelor victime ale infracţiunii de violenţă în familie şi prevederile legale ce incriminează şi sancţionează această infracţiune.

În același timp, poliţiştii din întreg judeţul, au fost prezenţi în locuri publice dar şi în unităţi de învăţământ şi au desfăşurat activităţi de informare care au vizat pregătirea antivictimală şi antiinfracţională a cetăţenilor, elevilor şi cadrelor didactice.

[nggallery id=2738]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea