Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Polaris M. Holding dezinfectează, în această perioadă, toate containerele de gunoi din municipiul Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polaris M. Holding, compania care prestează servicii de salubrizare în Alba Iulia, a demarat, în această perioadă, o acțiune de dezinfectare a tuturor containerelor de gunoi din municipiu, care aparțin asociațiilor de proprietari și agenților economici.

Polaris42Luni dimineața, reprezentanții Polaris au ajuns în Șanțurile Cetății Alba Carolina, unde au dezinfectat containerele de pe Latura de Vest, acțiunea urmând să continue în zilele următoare în tot municipiul. Acestea sunt spălate cu dezinfectanți și apă caldă, cu ajutorul unei autospeciale de ultimă generație. Pentru a fi cât mai bine dezinfectate, ele sunt introduse în interiorul autospecialei, acțiunea de igienizare durând doar câteva minute. La final, reprezentații Polaris curăță și spațiul unde s-au efectuat operațiunile.

Contactată telefonic, reprezentantul Polaris M Holding din Alba Iulia, Lucia Pera, a declarat că astfel de acțiuni se demarează periodic, cu preponderență în sezonul cald.

”Efectuăm astfel de operațiuni ori de câte ori este nevoie, mai ales în sezonul cald. Suntem dotați de mașini de ultimă generație, care dezinfectează eficient și într-un timp relativ scurt. Astfel, în două săptămâni reușim să acoperim tot municipiul. Să spun, în medie, acțiunea de dezinfectare a containerelor se efectuează în fiecare vară de cel puțin patru ori”, a spus Lucia Pera.

Totodată, Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, unde a avut loc în perioada 20-22 mai Târgul ”Gustos de Alba” și zeci de comercianți și-au expus produsele tradiționale, a fost curățată, deșeurile rămase fiind transportate în containere.

Lucia Pera a declarat că în perioada organizării târgului operatorii de salubritate au fost în teren, însă pentru o curățenie optimă mai multe echipe de lucru au fost delegate în acea zonă luni dimineața.

”Comercianții au respectat regulile de bază și au avut grijă să nu se murdărească, ca la alte manifestări, cu ulei sau alte substanțe, piatra cubică. Acolo unde s-a întâmplat acest lucru vom avea grijă să nu rămână urme. În perioada următoare vrem să comandăm soluții pentru a curăța, mai bine, guma de mestecat lipită pe spațiile pietonale și pe partea carosabilă”, a mai spus Pera.

[nggallery id=2136]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea