Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Perseverenţa e bună, dar depinde de situaţie! Tânăr de 23 de ani prins în flagrant în timp ce încerca să fure o maşină dintr-o parcare în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

furt masina003Hoţii nu duc lipsa de imaginaţie. Dovedeşte asta din plin un tânăr în vârstă de 23 de ani, din judeţul Mureş, surprins în flagrant delict. Acesta s-a trezit dis de dimineaţă, crezând că va avea noroc.

El a fost reținut de polițiști joi seara în jurul orei 20.00. Proprietarul maşinii  l-a prins în flagrant în timp ce încerca să fure maşina din parcarea blocului unde locuieşte.

Din declaraţiile propriatarului se pare că în noaptea precedentă hoţul ar fi spart prima data maşina, dar fără să sustragă nimic, lăsând doar lucrurile din torpedou  împrăştiate.  Perseverent în activitatea sa hoţul a revenit şi în ziua următoare, de data aceasta fără să mai aştepte până la o oră târzie din noapte. Astfel, joi seara, alertat de gălăgia unor copii din faţa blocului, proprietarul maşinii vizate a ieşit în parcare unde a surprins hoţul în maşină. Surpriza a fost când a realizat că tânărul nu voia să sustragă bunurile aflate în autovehicul, ci chiar maşina, aceasta fiind pornită de hoţ.

La întrebarea “ce faci în maşină”, hoţul a răspuns simplu “caut ceva”! Până la sosirea echipajului de poliţie suspectul a fost “blocat” în maşină de către deţinătorul acesteia şi copiii aflaţi la faţa locului. Odată sosiţi la locul faptei  şi extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași seri, tânărul a mai furat şi o bicicletă care se afla rezemată de maşină. Hoțul a fost reținut de către poliţişti, iar cercetările continuă.

UPDATE IPJ AlbaLa data de 26.01.2017, în jurul orelor 19.30, un cetăţean din Alba Iulia a sesizat, prin 112, faptul că a surprins o persoană necunoscută în timp ce încerca să-i sustragă autoturismul parcat în apropierea blocului în care locuieşte. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe R.F.T., de 22 de ani din comuna Adămuş, judeţul Mureş, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că, tânărul, folosindu-se de chei potrivite, a pătruns în autoturism, cu scopul de a-l sustrage şi a-l folosi în interes personal, însă nu a reuşit să-şi ducă planul la bun sfârşit întrucât a fost surprins de proprietarul maşinii.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că tânărul a sustras o bicicletă, în valoare de 1.500 de lei, din garajul unui bloc de pe B-dul 1Decembrie 1918 din Alba Iulia. Bicicleta a fost recuperată şi restituită proprietarului.

Faţă de R.F.T. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat şi au luat faţă de acesta, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

[nggallery id=3314]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea