Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: PERCHEZIȚII în Albac și Gârda de Sus, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări și alcool. Polițiștii au ridicat marfă de la patronii unei societăți comerciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au făcut 4 percheziţii în Albac şi Gîrda de Sus, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi alcool. Au fost ridicate peste 7.500 de ţigarete şi 146 de litri de alcool ce urmau să fie comercializate ilegal.

La data de 20.06.2017, poliţiştii specializaţi în investigarea şi combaterea criminalităţii economico – financiare au reușit documentarea activităţii infracționale a unui bărbat, în vârstă de 51 de ani şi a unei femei în vârstă de 58 de ani, ambii din comuna Albac, care sunt bănuiţi de comiterea unor infracțiuni de contrabandă, cu produse accizabile, fapte prevăzute de art. 270 din Codul Vamal.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în perioada 2016 – 2017, au procurat, deţinut şi comercializat prin mai multe puncte de lucru ale societăţii comerciale deţinute, ţigări şi alcool de contrabandă.

Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii, la domiciliul celor doi şi la punctele de lucru ale societăţii comerciale deţinute de aceştia, unde au găsit 7.660 de ţigarete provenite și destinate contrabandei precum și cantitatea de 146 litri alcool etilic, fără marcaje fiscale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi şi identificarea tuturor persoanele implicate în activitatea infracțională.

[nggallery id=4218]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea