Rămâi conectat

Sport

FOTO, Pandurii Tg. Jiu 2 – Industria Galda de Jos 1-1 (0-0) | Echipa lui Paul Ciucă rămâne invincibilă în retur, dar a cedat șefia seriei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a evoluat în Vinerea Mare la Rovinari, cu Pandurii Tg. Jiu 2, o victorie a echipei conduse de Paul Ciucă însemnând petrecerea Sărbătorilor Pascale în fotoliul de lider al Seriei a 4-a din Liga a 3-a.

Găldenii și-au perpetuat seria invincibilității ce datează de 10 partide, dar au ratat succesul mult dorit. Cu un lot decimat de accidentări (doar 17 jucători au efectuat deplasarea), elevii antrenorului Paul Ciucă au avut parte de o întâlnire deloc facilă.

Deși în actul secund au controlat întâlnirea ratând oportunități prin R. David sau S. Mureșan, vizitatorii s-au trezit conduși la o lovitură liberă de la peste 30 de metri, la care goalkeeperul Cătălin Ștef a primit unul dintre cele mai parabile goluri ale carierei. Însă Industria nu a cedat și pentru al treilea meci la rând, din rezervă, Cioară a trimis o centrare în careul advers și dintr-o învălmășeală, balonul a poposit în poarta fostului cugirean D. Popescu.

*Paul Ciucă: „Cu toate aceste probleme, reușim să rămânem în față”

Industria a coborât pe treapta a treia a podiumului și runda viitoare va disputa pe teren propriu derby-ul cu noul lider Național Sebiș, aflat la un punct distanță. „Trecem printr-o perioadă în care toate parcă sunt pe dos. Multiple accidentări, probleme de lot, ratări imense, goluri primite la care avem mare neșansă, plus problemele financiare, dar, totuși, reușim să rămânem în față și etapa viitoare să jucăm un meci pentru locul întâi. Ne mulțumim cu acest punct extern, dar sperăm că în partidele viitoare șansa va fi și de partea noastră„, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

În minutul 70, gazdele au deschis scorul dintr-o lovitură liberă executată de R. Dumitru, fază la care portarul Căt. Ștef a greșit, scăpând balonul din mâini. În minutul 87, căpitanul oaspeților Haiduc a reușit să egaleze, după o lovitură liberă executată de Cioară, la care balonul a fost deviat de Ilina,

Scorul la pauză este 0-0, Cernea fiind înlocuit în minutul 44 din pricina unei accidentări, cu Al. Man

Echipe de start: Pandurii: D. Popescu – Brînzan, Negrescu,Ilina, Gosa, Scurtu, Cioiu, Cojocaru, Dodoi, Vodă, Dumitru; rezerve Jianu, M. Popescu, Sorea, Șendroiu, S. Popescu, Trancău, Dragu. Antrenor Cristian Popescu.

Industria: Căt. Ștef – Olar, D. Lupșan, Haiduc, Boancă – P. Man (63, Vonya) – Cernea (44, Al. Man), Costea, G. Coronea (81, Cioară), S. Mureșan – R. David; rezerve Iancău – Sg. Puha, Frențiu. Antrenor Paul Ciucă.

Împotriva satelitului prim-divizionarei, găldenii nu pot conta pe Cioplântă, Frenţiu şi Baghiu – accidentaţi, Savin – nu s-a putut învoi de la serviciu, însă în distribuţia oaspeţilor revine G. Goronea.

În runda viitoare, Industria Galda de Jos va întâlni acasă pe Naţional Sebiş, pretendenta la promovare.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=3799]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea