Rămâi conectat

Sport

FOTO: Olimpia Aiud – Transalpina Şugag 2-4 (0-2) | Incredibil, 6 cartonaşe roşii arătate de centralul Adrian Damian, 4 dintre ele gazdelor!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

olimpia-aiud-transalpina-sugag-82În prologul etapei a 6-a, din Liga a 4-a, pe „Aiudelul”, un meci încrâncenat între Olimpia Aiud – Transalpina Şugag, încheiat cu scorul de 2-4 (0-2), partidă în care centralul Adrian Damian (Blaj) a acordat 6 cartonaşe roşii, dintre care 4 în contul Olimpiei, un veritabil record negativ!!!!

Aiudenii au terminat jocul în numai 7 jucători, numărul minim  permis de regulament! Cele şase roşii au fost acordate justificat, în condiţiile în care partida nu a degenerat în conflicte între cele două formaţii.

*Olimpia s-a impus cu 4-2, la „roşii”!

Şirul eliminărilor a fost deschis de Al. Lăcătuş (Transalpina) – în minutul 32, a fost continuat de aiudenii Ghirca (70), Felindean (77) – ambii cumul de avertismente şi Gîlea (89) – roşu direct, iar în minutul 90+2 a fost câte o eliminare din fiecare tabără, I. Sas (Olimpia) – roşu direct şi A. Breaz (Transalpina) – roşu direct.

O partidă tensionată, în care centralul Ad. Damian a artătat 6 cartonaşe roşii (patru gazdelor) şi 17 avertismente (dintre care 9 acordate gazdelor)

Condusă cu 2-0 la pauză, echipa lui Remus Ţălnar a revenit spectaculos, reuşind să egaleze la un moment dat prin golurile marcate A. Bălan (58) şi Şimandi (62), dar meciul a fost incendiar în continuare.

Cutean a marcat în minutul 67, aducând Şugagul în avantaj, iar Bîrza a marcat în minutul 89, golul desprinderii decisive

*Transalpina, în inferioritate din minutul 32, Olimpia patru roşii după pauză!

Centralul Adrian Damian i-a arătat direct cartonaşul roşu lui Al. Lăcătuş (Transalpina), în minutul 32, pentru că l-a lovit pe Ghirca, fundaşul advers fiind nevoit să poarte un bandaj la nivelul feţei. La reluare, Ghirca (70) şi Felindean (77), au fost eliminaţi pentru cumul de avertismente. În minutul 89, V. Gîlea a fost eliminat direct, fiind al treilea eliminat din tabăra gazdelor.

În minutul 90+2, alţi doi eliminaţi I. Sas (Olimpia) şi A. Breaz (Transalpina Şugag)

*”Olimpicii” au contestat reuşitele nou-promovatei din primul mitan

M. Domşa (20) a deschis scorul în minutul 20, cu un şut în diagonală, la colţul lung, fază la care aiudenii au acuzat lipsa de fair-play a oaspeţilor, ce au refuzat să trimită balonul în afara terenului, cu toate că un jucător al Olimpiei era prăbuşit în trenul advers. Şi la faza penalty-ului transformat de aceleşi M. Domşa (38), cei de la Olimpia au invocat faptul că atacantul advers a aplecat prea jos capul, în urmărirea balonului, fiind lovit de I. Sas în interiorul suprafeţei de pedeapsă.

Un alt joc, CS Ocna Mureş – Inter Ciugud 3-0 (0-0)

*Marcatori: T. Cristea (51), Cotoară (80), Pereat (88, penalty) *D. Mărginean (57)şi  H. Marian (87), ambii Inter Ciugud, au fost eliminaţi. A patra victorie consecutivă pentru CS Ocna Mureş şi alte două eliminări, contestate de oaspeţi

[nggallery id=2803]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea