Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: O nouă performanță pentru albaiulianca Delia Legian! Tânăra sportivă a cucerit medalia de aur și titlul de campioană la Bikini Fitness, în cadrul competiției Pro Nutrition

Ziarul Unirea

Publicat

în

delia-legian19Albaiulianca Delia Legian a obținut o nouă performanță. După ce în urmă cu câteva zile ne-a surprins cu titlul de vicecampioană națională la fitness la primul concurs la care a participat, de această dată tânăra a reușit să cucerească medalia de aur, la categoria Bikini Fitness, în cadrul competiției  ”Grand Prix Pro Nutrition”.

Rezultatul ei a fost unul remarcabil chiar și pentru Lotul Național. După doar două competiții oficiale, sportiva din Alba Iulia a fost convocată să reprezinte România la Balcaniadele din Serbia.

Competiția ”Grand Prix Pro Nutrition” s-a desfășurat weekend-ul ce tocmai s-a încheiat în Sala Sporturilor din Dej, sub egida Federației Române de Culturism și Fitness si a reunit la start sute de sportivi veniți din toată țara, dar și din străinătate. Delia a reușit să strălucească la secțiunea Bikini Fitness, cucerind juriul care i-a oferit marele premiu al concursului – medalia de aur.

Cititi si FOTO| O tânără din Alba Iulia, vicecampioană națională la fitness la primul concurs la care a participat

delia-legian11După rezultatul obținut, tânăra a postat câteva poze pe Facebook însoțite de un mesaj în care a dorit să le mulțumească tuturor celor care  au fost alături de ea și au susținut-o, în special lui Claudiu Penzeș, pe care l-a anunțat oficial ca fiind noul ei antrenor cu care va merge mai departe pe acest drum, dar și lui Ioan Frățila, cel care a îndrumat-o și fără care, spune ea, nu ar fi reușit să participe.

Mândră să reprezint România și Alba Iulia!!! Este o onoare pentru mine ca am fost Convocată la Lotul National! Sper să aduc o medalie și de la Balcaniadele din 22-24 Octombrie! Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și încurajările transmise!”, a scris Delia pecontul sau de Facebook.

Delia Alexandra Legian are 25 de ani, a învățat la Liceul cu Program Sportiv și este absolventă a unei Facultăți de Educație Fizică și Sport. În prezent este instructor la Zengym, o sală de fitness din Alba Iulia și la Mercur Spa&Wellness. Totodată, ea a făcut parte din echipa de baschet feminin a universității din Alba Iulia.

[nggallery id=2675]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea