Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: O bucătăreasă din Alba Iulia, printre câștigătorii concursului de gastronomie GastroPan 2017. A urcat pe podium, ocupând locul III la categoria ”Lumea acvatică…din fructe și legume”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei mai pricepuți și experimentați chefi și bucătari artiști din România au participat la concursurile de gastronomie care au avut loc sâmbătă, 25 martie în cadrul expoziției GastroPan, la Sibiu. Printre câștigătorii ediției de anul acesta s-a numărat și o bucătăreasă din Alba Iulia, care a reușit să urce pe podium cu un platou inedit. Este vorba despre Liliana Verdeș, câștigătoarea locului III la categoria ”Lumea acvatică…din fructe și legume”.

Ultima zi a celui mai important târg de specialitate pentru industriile de panificație, cofetărie, gastronomie și ospitalitate, expoziția GastroPan, a reprezentat cireașa de pe tort nu doar în ceea ce privește inovațiile, tehnologiile profesionale și demonstrațiile interesante la standurile expozanților pregătite pentru vizitatori, ci și în ceea ce privește factorul de atracție pe care îl reprezentau numeroasele platouri festive culinare și sculpturile din fructe și legume aduse la secțiunea de gastronomie a Concursurilor GastroPan.

La categoria ”Lumea acvatică… din fructe și legume”, la care a participat Liliana Verdeș, concurenţii au avut sarcina de a sculpta piese artistice din fructe şi legume având tematica ”Lumea acvatică”. Juriul a avut o sarcină foarte dificilă, bucătarii artiști au prezentat creatii artistice uimitoare. În acest an două sculpturi culinare au fost premiate cu premiul I. Cele mai frumoase creaţii artistice au fost sculptate de către Forris Kinga, reprezentantă Abib Srl și Râpa Adrian Raul de la Fantezia Decor Srl. Locul II a fost obținut de Manea George, reprezentant Panda Express Food SRL, iar locul III de albaiulianca Liliana Verdeș din Alba Iulia.

Lista câştigătorilor:

Locul I: Forris Kinga – Abib Srl, Târgu Mureș

Râpa Adrian Raul – Fantezia Decor Srl, Satu Mare

Locul II: Manea George – Panda Express Food Srl

Locul III: Verdeș Liliana – Alba Iulia (foto stanga)

”Felicitări tuturor bucătarilor artiști pentru ingeniozitate, talent şi profesionalismul cu care s-au pregătit pentru Concursurile GastroPan 2017 și mulțumiri tuturor participanților, concurenților și juriului că au dat dovadă de minuțiozitate, respect și dedicare față de arta culinară ridicând-o astfel la nivel internațional”, transmit organizatorii.

sursa: gastropan.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea