Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. Nu mai e o noutate: Un alt accident rutier la intersecția de la Bărăbanț: O persoană transportată la Spitalul din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou accident rutier a avut loc, luni dimineața, la intersecția spre cartierul Bărăbanț din Alba Iulia, o persoană fiind transportată la spital după o coliziune între două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, două autoturisme s-au ciocnit, luni dimineața, din cauza unei neacordări de prioritate.

Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism, care a ieșit din cartierul Bărăbanț, nu a acordat prioritate unei alte mașini care circula pe strada Alexandru Ioan Cuza.

În urma impactului, o persoană a fost rănită, primind îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportată la spital pentru investigații. Din primele date victima a suferit un traumatism minor.

După accident, de la una dintre mașini a ieșit fum de sub capotă, iar un detașament de pompieri din Alba Iulia a intervenit pentru prevenirea unui eventual incendiu.

Cele mai multe accidente din Alba Iulia au avut loc, în ultima perioadă, la intersecția de la ieșire din cartierul Bărăbanț.

UPDATE IPJ Alba: La data de 27.03.2017, în jurul orei 08.35, M.E., de 50 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mureşului din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Al. I. Cuza, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce circula regulamentar, în direcţia Teiuş – Alba Iulia şi era condus de un bărbat de 31 de ani, din  Teiuş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 79 de ani, din comuna Râmeț, judeţul Alba, pasager pe bancheta din spete al celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=3658]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea