Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Noul magazin Selgros din Alba Iulia se va deschide, cel mai probabil, în 30 septembrie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit mai multor surse, bine informate, noul magazin Selgros din Alba Iulia se va deschide pentru public, cel mai probabil, în 30 septembrie 2016.

Pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, în zona industrială din apropierea cartierul Ampoi 3, se lucrează la ultimele detalii, finisaje și parcaje pentru noul magazin al lanțului Selgros Cash&Carry ce urmează să se deschidă.

Vorbim dselgros3espre un magazin în format restrâns, cu o suprafață de vânzare de 4.000 de mp, față de cei 10.000 mp cât înregistrează spațiul magazinelor standard Selgros. Sortimentul de mărfuri alimentare va fi același cu care clienții Selgros sunt obișnuiți, iar domeniul articolelor nealimentare, deși mai restrâns, va reprezenta o sinteză reprezentativă, pentru toate gusturile, a gamei largi de produse din formatul magazinului clasic.

Este cea de-a doua unitate în noul format de operare al rețelei, după cel din Tîrgu Mureș, care s-a ridicat în timp record. Ieri, la fața locului se împărțeau deja pliante și cataloage pentru fiecare din tipurile de produse puse la dispoziție (alimentare, nealimentare – articole pentru amatorii de grătar și un catalog special cu produse pentru elevi, la început de an școlar).

De asemenea, un ghișeu este disponibil publicului pentru emiterea de legitimații. Data oficială a inaugurării, confirmată de mai multe surse, ar fi 30 septembrie, când oricine va putea intra în noul obiectiv destinat cumpărăturilor alimentare și nealimentare, dar, atenție, numai cine are legitimație Selgros va putea achiziționa produse în ziua respectivă. Și cum ne-am obișnuit de pe la alte deschideri de magazine de gen, ceva reduceri sigur vă vor face cu ochiul, motiv pentru care ar fi bine să vă procurați din timp ”documentul”.

[nggallery id=2523]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea