Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Municipalitatea aiudeană și-a sărbătorit familiile care aniversează 50 de ani de la căsătorie, în cadrul evenimentului ”Ziua familiei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 14 mai 2017, într-un cadru festiv, Primăria municipiului Aiud împreună cu Serviciul de Ajutor Maltez, filiala Aiud, a organizat evenimentul ”Ziua familiei”, eveniment dedicat familiilor care aniversează în acest an 50 de ani de la căsătorie.

Evenimentul a reprezentat un prilej de bucurie pentru cele 25 de familii aniversate, care au depănat amintiri din experiența trăită de-a lungul a 5 decenii, îndemnând la bună înțelegere, sprijin reciproc și armonie în viața de cuplu, acestea fiind secretele longevității unei căsătorii reușite.

”Bucurându-ne de fericirea prilejuită invitaților, îndemnăm, la rândul nostru, să urmăm exemplul frumoaselor familii aniversate. De asemenea, transmitem tuturor familiilor aiudene un călduros ”La mulți ani” cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei”, au transmis reprezentanții primăriei Aiud.

[nggallery id=3950]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea