Rămâi conectat

Sport

FOTO: Millenium Giarmata – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 0-0 | Adorian Himcinschi a debutat cu o remiză pe banca tehnică a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

În prima etapă a returului, AFC Unirea 1924 Alba Iulia a reuşit un rezultat pozitiv în deplasarea cu Millenium Giarmata, scor 0-0, un egal important pentru formația antrenorului Adorian Himcinschi, împotriva unei echipe contracandidate la evadarea din subsol.

Partida a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele buturi, oaspeții solicitând un penalty în minutul 42, la Culda, o fază în care vizitatorii au fost dezavantajați. „Un meci de luptă și o remiză justă care reflectă realitatea din teren. Am scos un punct care ne ajută mult în actuala conjunctură a seriei, cu rezultate surprinzătoare în această etapă. Sunt mulțumit pentru prestația echipei în acest moment. S-a văzut atitudine, dorință, potențial și ne dorim să creștem de la meci la meci„, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi.

*Penalty neacordat la S. Culda

Portarul unirist Cătălin Suciu și-a păstrat imaculată plasa printr-o intervenție de efect în minutul 60, la reluarea lui Anagor. Uniriștii pleacă cu un punct prețios din Banat, iar runda viitoare, vineri, la Galtiu vor disuta un derby al supraviețuirii, cu Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, echipă pregătită de Dan Mănăilă. Pentru evitarea retrogradării, elevii lui Adorian Himcinschi au promis un bonus de 2000 de lei, în cazul în care mai acumulează 18 puncte. Rezultatul este unul echitabil și sunt mulțumit de modul în care a arătat echipa. Cu toate că în general nu comentez arbitrajul, trebuie să spun că am avut pe finalul primei reprize un 11 metri clar la faultul comis, din spate, în interiorul suprafeței de pedeapsă, asupra lui Sebi Culda„, a precizat președintele Mihai Dăscălescu.

Echipe: *Millenium: R. Miklos – Soare, C. Maghici, Todorov, Ștefănănescu, R. Domșa, D. Codrea, S. Stoica, Ghighilicea, Fl. Olariu, Anagor; rezerve Marinca, R. Artimon, Mihălceanu, M. Olariu, Pricop, P. Trifu, Leucă. Antrenor Răzvan Leucă.

*Unirea: Căt. Suciu – Ioani, G. Toma, Scrob, Al. Giurgiu – Goguța, Selagea – B. Ștef, S. Culda (86, F. Morar), An. David (89, Schiau) – Lăsconi (32, Ad. Matei); rezerve Petric, Onacă, M. Oprea, Lupea. Antrenor Adorian Himcinschi.

În minutul 42, vizitatorii au solicitat o lovitură de pedeapsă la un duel în care a fost implicat S. Culda


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea