Rămâi conectat

Sport

FOTO, Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 2-0 (1-0) | Echipa de sub Drăgana rămâne invincibilă în retur și depășește al 12-lea val!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a învins pe „Arena CSO”, în Vinerea Mare, pe Sănătatea Cluj, meci contând pentru etapa a 23-a a Seriei a 5-a a Ligii a 3-a, scor 2-0 (1-0).

Golurile gazdelor au fost marcate de Ad. Radu (5) și Tăban (70).

Gruparea de sub Drăgana continuă perioada extraordinară, cu o serie de 12 partide fără înfrângere, invincibilă în retur și cu 19 puncte din 21 posibile se menține pe locul secund al ierarhiei.

Fără Stoianof – o absență de ultimă oră (probleme personale), Călin Moldovan l-a titularizat în avanposturi pe Ad. Radu, o decizie inspirată, atacantul răsplătindu-i încrederea prin deschiderea scorului (prima sa reușită din primăvară). „Viruşii verzi” reprezentau o echipă periculoasă pe terenuri străine, cu un singur eşec înregistrat în acest sezon.

*Călin Moldovan: „Această invincibilitate ne dă încredere”

Ne bucurăm că am câștigat, un meci dificil, împotriva unui adversar bun. A fost o victorie muncită și ne bucură că avem Sărbători fericite împreună cu cei ce sunt alături de noi. Această invincibilitate ne dă încredere, înseamnă că ceea ce facem, facem bine. Ne bucură aceste rezultate, dar privim doar înainte, la următorul meci, cel de la Zalău”, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

În minutul 65, Șaucă a trimis în bară

Scorul a fost deschis de Ad. Radu, reluare cu capul din 12 metri la o centrare trimisă de Șuteu. În minutul 70, Tăban, deschis de Șaucă a majorat avantajul, profitând de o neînțelegere între Lăzăreanu și fundașii clujeni

Echipe de start: *Metalurgistul: Vlase –  Bold, Cl. Maftei, Itu, Tătar – Șaucă (90, Udrea), L. Tudor, Măd. Popa, Șuteu (62, Cioban), Tăban (89, Codrea), Ad. Radu (75, Marinoiu); rezerve Ciubotariu – Varodi, Iovănescu. Antrenor Călin Moldovan.

Sănătatea: Lăzăreanu – D. Bucur, Matei, Deneș, Misararș, Bria, Ciupe, Flueraș, Ad. Lupu, H. Rud, Ceaca; rezerve Todoran, D. Lazăr, Balatici, Sular, Cotîrla, Ititesc, Someșan. Antrenor Marius Semeniuc.

Gruparea de sub Drăgana încearcă să-şi consolideze locul secund în ierarhie şi să ofere un frumos cadou de Paşte pentru suporterii din localitate.

Foto: Alexandru CODREA

[nggallery id=3800]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea