Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 2-0 (0-0) | Sub Drăgana, dublă Al. Preda și pas cu dreptul pentru formaţia lui Călin Moldovan!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a învins pe Nuova Mama Mia Metalurgistul Cugir - Becicherecu 1Becicherecu Mic în prima rundă a returului Ligii a 3-a, scor 2-0 (0-0).

Alexandru Preda a înscris în minutele 79 și 89, la debutul la noua echipă, din postura de rezervă

Inspirația lui Călin Moldovan a dus la „dubla” de trei puncte a unei rezerve, în fața unui oponent ce s-a mărginit la o defensivă continuă

Nou-venitul Al. Preda a spart gheața în minutul 79, cu un șut la semiînălțime din 14 metri, salvând o victorie ce părea la un moment dat sub semnul pericolului. Intrat în teren de numai 11 minute, juniorul împrumutat de la CSM Rm. Vâlcea a tranșat soarta unui joc ce devenise dificil, formația lui Moldovan intrând în criză de timp. Tot el a marcat golul ce a liniștit apele în minutul 89, când a punctat din poziție favorabilă după o pasă venită de la Cîrstean, un alt nou intrat.

Start cu dreptul în retur pentru ocupanta locului secund, Cugirul rezolvând ecuația în finalul partidei.

*Călin Moldovan: „Nu mă așteptam să evoluăm așa slab, victoria este importantă”

 

După ce l-a lăudat pe juniorul Al. Preda, „un băiat de calitate, îl felicit, a marcat și și-a salvat echipa”, antrenorul Călin Moldovan a recunoscut prestația deloc strălucită a Metalurgistului în acest prim joc oficial din 2016, fiind critic cu evoluția propriei formații. „Mă așteptam să fie un joc dificil, dar nu mă gândeam că o să evoluam așa slab. Trebuie să fim realiști, jocul a avut mult de suferit. Sunt circumstanțe: prima etapă, împotriva unui adversar ce a refuzat jocul, dar recunoaștem că exista dezamăgire dacă nu luam toate punctele. Spre meritul lor băieții au luptat până la capăt și au realizat o victorie importantă, demonstrând că o echipă puternică învinge și când evoluează mai modest„, a menționat Călin Moldovan

Nici în cele mai negre vise „roș-albaștrii” nu-și imaginau că vor păși fals în prima reprezentație internă, în fața fanilor, că nu vor adăuga trei puncte în zestrea cursei pentru atacarea promovării, tremurând însă până în ultimele 10 minute.

Dezamăgitoare evoluție a cugirenilor la prima reprezentație internă. Actul întâi a fost fad, fără acțiuni periculoase, Metalurgistul amenințând serios buturile adverse doar în min. 31, când lobul lui Iovu peste portar a fost scos de un apărător din preajma liniei porții.

Exasperat, Călin Moldovan face două schimbări la pauză, trimițându-i în luptă pe Șuteu și Cârstean, însă prestația propriei echipe nu se îmbunătățește, meciul fiind unul anost, fragmentat, între cele două careuri.

Metalurgistul nu a găsit soluții, nu a avut luciditate la construcție, păcătuind prin acțiuni lente ce l-au dus în pragul crizei de nervi pe Călin Moldovan.

Echipe: Metalurgistul: Tiut – Bold, Letan, Șt. Radu, Huțanu – Chelaru, Piko (46, Șuteu), Necșulescu, Iovu (68, Al. Preda) – I. Radu (46, Cîrstean), Itu (70, G. Goronea); rezerve Dragotă – M. Neagu, Petricău.

Nuova: A. Culda – A. Mărginean, Telescu (cpt, ce a purtat nr. 1 pe tricou), Muscă (66, Centea), Oancia (81, Baban), Niță, Silaghi, V. Luță, Negruț, Ardelean (39, Jichici), Bîrză. Rezerve  Miklos,Tăbăcaru, Filip. Antrenor Cosmin Stan.

[nggallery id=1724]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea