Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – Măgura Cisnădie 2-0 (2-0) | Maximum de puncte pentru echipa lui Opric, după două runde

Dan HENEGAR

Publicat

în

La prima apariţie în faţa fanilor în noua stagiune, Metalurgistul Cugir a învins nou-promovata MăgMetalurgistul Cugir-Magura Cisnadie88ura Cisnădie, scor 2-0 (2-0) şi are maximum de puncte după primele două etape în Seria a 4-a a Ligii a 3-a. Trupa lui Opric se poziţionează pe prima poziţie, la golaveraj, depăşind ASU Poli Timişoara, pe care o va înfrunta runda următoare.

Golurile gazdelor au fost înscrise de I. Radu (23) – după o lovitură de colț și juniorul Chelaru (41) – ce a profitat de o nesincronizare în defensiva adversă. „Un joc bun făcut de noi. Suntem bucuroși că am reușit o altă victorie și am debutat în fața suporterilor astfel. Lăudabil este faptul că echipa joacă fotbal și suntem pe drumul bun. Mergem la Tg. Mureș să câștigăm, să aducem o echipă de Liga 1 la Cugir„, a spus Bogdan Petric.

Metalurgistul a controlat autoritar jocul în primul mitan, când I. Radu și Chelaru au punctat, recidivând după reușitele din runda inagurală. Etapa următoare, cugirenii joacă în deplasare cu ASU Poli Timișoara. „Am luat trei puncte importante. Sunt mulțumit de rezultat și de joc. Scorul putea fi mai mare, dar băieții s-au relaxat în actul secund. La Tg. Mureș mergem să câștigăm”, a spus Marius Opric, după al 4lea rezultat pozitiv în startul stagiunii.

*Neguț eliminat în minutul 30!

O fază încinsă s-a petrecut în minutul 30 când Neguț și-a spart capul la un duel aerian cu un adversar (Goşa). Nervos, vârful sibian a cerut eliminarea oponentului și cu sângele șiroind pe față l-a înjurat pe central, care i-a arătat cartonașul roșu, Măgura jucând în inferioritate 60 de minute. Pe margine, în timp ce primea îngrijiri medicale, Neguț s-a luat la harță cu oficialii cugireni, iar după ce s-a calmat a fost transportat cu ambulanța la spital.

A fost un duel între doi antrenori, Marius Opric și Ioan Luca, ce au fost coechipieri la Unirea Alba Iulia până în 2000.

Au evoluat formațiile: *Metalurgistul: Dragotă – Bold, Goșa, Șt. Radu, Huțanu – Chelaru (74, L. Moldovan), Piko, Necșulescu (70, Neagu), Ghergar – I. Radu (84, Tăban), G. Goronea (64, Cîrstean); rezerve Tiut – Șuteu, Cîrstean, Itu. Antrenor Marius Opric;

*Măgura: Căbuz – Barbu, Natea, Bâra, Moisi, Beza, I. Petrescu, D. Tătar, Gombar, Ad. Radu, Neguț; rezerve P. Florea, Cocoș, Bobeș, Bârză, Vladu, Stănică, Nasta. Antrenor Ioan Luca.

[nggallery id=940]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea