Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Mesh imens cu ”Festival de România”, pe Hotel Cetate din Alba Iulia. De ce pe jumătate apare Kaufland și STC. Hava: ”Aș fi vrut să scrie Guvernul României, dar n-a dat un cent”

Ziarul Unirea

Publicat

în

mash festival de romaniaUn mesh imens, ce promovează ”Festival de România” la Alba Iulia a fost amplasat, în urmă cu două zile, pe Hotel Cetate, una dintre cele mai mari unități de cazare din oraș. Imaginea de pe pânza publicitară afișează drapelul României pe fundal, inscripția ”Festival de România. Din toată inima pentru România” și Kaufland – sponsor principal, STC – sponsor oficial.

Reclama făcută pentru Kaufland și STC ar fi creat deja discuții, însă primarul a motivat afișarea acestora pe aproape jumătate din banner ca fiind sponsorii principali ai manifestărilor dedicate Zilei Naționale la Alba Iulia.

”Sunt oamenii care pentru sărbătoarea Unirii au dat 30.000 de euro. Aș fi vrut să scrie acolo Guvernul României, sau și Guvernul României”, a explicat primarul Mircea Hava, la Simpozionul omagial dedicat Zilei de 1 Decembrie 1918 defășurat la UAB.

Totodată, edilul a ținut să precizeze că de ani de zile Guvernul României nu a dat nici măcar un cent pentru sărbătoarea Marii Uniri de la Alba Iulia, și că, de fiecare dată, am avut, cu ghilimelele de rigoare, ”numai cuvinte de laudă” din partea lor.

Vedeți și Cum va fi 1 DECEMBRIE 2015 la Alba Iulia. Momente solemne de Ziua Națională și Festival de România. PROGRAMUL COMPLET

[nggallery id=1335]

(A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea