Rămâi conectat

Sport

FOTO. Meci cu foști jucători ai echipei naționale și concert Direcția 5, la un eveniment caritabil pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de persoane au urmărit sâmbătă un meci demonstrativ de fotbal, organizat pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, la care au luat parte foști jucători ai echipei naționale, acesta fiind urmat de un concert al formației Direcția 5, evenimentul având ca scop strângerea de fonduri pentru copii abandonați, aflați în Centrul Social Dumbrava.   

Fotbal pentru suflet33Evenimentul caritabil este intitulat ”Fotbal pentru suflet, familie prin fotbal” și se află la a doua ediție, prima având loc pe Stadionul CFR din Cluj.

Meciul a fost o dispută între prietenii fostului arbitru Sorin Corpodean (Corpo&friends) și foști jucători ai Clubului Dinamo București (Old Boys Dinamo), din aceste formații făcând parte mai mulți foști componenți ai echipei naționale, între care Florin Prunea, Ionuț Lupescu, Florentin Petre, Dorinel Munteanu, Marius Niculae sau Neluţu Sabău. Meciul s-a terminat 2-0 (1-0 la pauză) pentru Old Boys Dinamo după ce Marius Niculae, cel mai bun jucător de pe teren, a reușit dubla. Acesta a marcat primul gol după ce a rămas singur cu portarul, iar al doilea, cu capul, după o centrare.

Niculae a declarat, după meci, că se bucură că a jucat din nou cu foștii colegi și mai ales că a făcut-o cu un scop caritabil.

”Important este că meciul a avut un scop caritabil. Mă bucur că mi-am revăzut foștii colegi, după foarte mult timp, și e întotdeauna plăcut să ne întâlnim pe teren. Ne strângem rar, după cum se vede, dar mă bucur că astăzi s-a întâmplat”, a spus fotbalistul poreclit ”Săgeata”.

La rândul său, Dorinel Munteanu, aflat în echipa prietenilor fostului arbitru Sorin Corpodean, a spus că răspuns cu drag invitației mai ales că meciul a avut scop caritabil.

După meci, jucătorii au împărțit autografe și și-au făcut poze cu fanii.

Înainte de meciul demonstrativ, pe stadion s-a organizat Festivalul Fotbalistic Grassroots, dedicat copiilor cu vârsta maximă de 14 ani, băieți și fete, care a cuprins activități și competiții fotbalistice: jonglerii cu mingea, lovituri la bară, ştafetă sau turneu de fotbal. Cei mici au fost premiați cu înghețate, accesorii și au primit diplome.

Fostul arbitru Sorin Corpodean, organizator al evenimentului, a declarat că toată suma încasată, din vânzarea biletelor, va fi donată către Centrul Social Dumbrava, care are în grijă peste 110 copii, abandonați de părinți.

”O parte din copiii Centrului Social Dumbrava se află, acum, în tabără la mare, la Mamaia, iar restul au venit aici. Prin acest eveniment, vrem să le facem o bucurie, iar banii strânși pot fi folosiți pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate de tabăra la mare sau putem amenaja un părculeț de joacă pentru că nu au un tobogan sau un leagăn adecvat. Totodată, acest eveniment dorește să bucure și copiii care au participat la Festivalul Grassroots”, a spus Corpodean.

Evenimentul se va încheia cu un concert susținut de formația Direcția 5.

[nggallery id=2577]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea