Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Mărțișoare și alte cadouri din partea personalului și deținuților din Penitenciarul Aiud, pentru vârstnicii din Căminul Congregaţiei „Sfântul Iosif” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 1 martie 2017, doi funcţionari din cadrul Serviciului educaţie şi asistenţă psihosocială al Penitenciarului Aiud, împreună cu 5 deţinuţi încadraţi la regim deschis aflaţi în custodia unităţii de deţinere au vizitat vârstnicii instituţionalizaţi în Căminul Congregaţiei „Sfântul Iosif” din Alba Iulia.

Deţinuţii au oferit instituţiei de protecţie socială 2 icoane pe lemn precum şi mărţişoare realizate în cadrul activităţilor de tip ocupaţional fiecăruia dintre cei 26 de vârstnici din Cămin. De asemenea, din partea colectivului Serviciului educaţie şi asistenţă psihosocială s-au dăruit fructe şi dulciuri.

”Acţiunea vine în continuarea celei din decembrie 2016 când mai mulţi membri ai personalului penitenciarului au vizitat şi sprijinit material vârstnicii din Cămin”, precizează reprezentantul Penitenciarului Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Incendiu la un autoturism, pe autostrada A10, sensul Turda-Aiud. Intervin pompierii

Unirea Ziarul

Publicat

în

Incendiu la un autoturism, pe autostrada A10, sensul Turda-Aiud. Intervin pompierii Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe autostrada A10, km 53, sens Turda Aiud. În acest moment intervin pompierii pentru stingerea incendiului cu o autospecială și o ambulanță. Secțiune Știri sub articolul principal Urmăriți Ziarul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea