Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO / Lucrări de asfaltare şi gazon în zonele de spații verzi la Sebeş, săptămâna trecută

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Municipiului Sebeş continuă în această perioadă lucrările de reabilitare la străzile din oraș, dar şi de înfrumuseţare a municipiului cu spaţii verzi şi flori.

Astfel, în săptămâna care a trecut, în mai multe zone ale orașului au avut loc, lucrări de asfaltare. Străzile pe care s-a lucrat sunt strada Dorin Pavel, strada Traian, strada Mircea cel Mare. De asemenea, la intersecția străzii Decebal, cu Valea Frumoasei se lucrează la noul post trafo pentru energia electrică. În cartietul Lucian Blaga postul trafo a fost modificat.

Sub sloganul „Sebeșul, tot mai verde!”, tot zilele trecute a fost montat gazon în zonele de spații verzi de pe Drumul Sibiului, strada Aviator Olteanu și în sensul giratoriu de la Kauffland.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea