Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT, Naţional Sebiş – Performanţa Ighiu 0-2 (0-1) | Răzbunare pe teren pentru cazul „Keita”! Adio promovare pentru Sebiș!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu s-a răzbunat pe teren pentru cazul „Keita”, dând Naționalului Sebiș o lovitură fatală în sperențele pentru promovare. Trupa lui Mihai Manea a bifat al 10-lea rezultat pozitiv, împotriva rivalei din Arad, care a pierdut orice șansă pentru Liga a 2-a. Ighienii s-au impus grație golurilor marcate de Iclănzan (38, după un corner Fetița) și Cl. Oara (88, la un contraatac, servit de Oprița), fiind cea mai dulce victorie a antrenorului Mihai Manea în eșalonul terț.

„Războiul” ce durează de șase luni a fost tranșat în teren de Performanța, care a scurcircuitat definitiv speranțele Sebișului de a promova. Dacă litigiul cu Keita nu este încă tranșat la FRF, în partida orgoliilor ighienii au „tras cortina” pentru Cojocaru și compania, Iclănzan și Cl. Oara aflându-se la primele reușite stagionale. Bucurie ]n tabăra ighiană și trei puncte dedicate sărbătoriților, Ionuț Grozav și Andrei Trifa, aniversații din weekend.

*Mihai Manea: „Am dovedit caracter, jucăm pe teren”

Ighienii au sărbătorit printr-o horă a bucuriei victoria cu gust de răzbunare pentru „cazul Keita”, succes ce a „îngropat” definitiv planurile Sebișului, cele trei puncte la „masa verde” fiind inutile!

Am dovedit că avem caracter și victoria aparține în totalitate băieților. Noi jucăm toate prtidele numai pe teren, indiferent de adversar și dedic victoria oamenilor care ne-au sprijinit, din punct de vedere financiar să ajungem aici. În prima repriză am fost timorați, am marcat însă din fază fixă și la pauză băieții au înțeles ce le-am cerut. După pauză a fost practic o lecție de fotbal, nu am mai dat nicio șansă adversarilor, scorul putând fi mult mai mare„, a declarat Mihai Manea, ce a are acum trei victorii consecutive și 10 rezultate pozitive la rând.

În actul secund, la scorul de 0-1, după un diferend pe teren între Miroiu și Avramescu, în tribună s-a iscat un conflict verbal în urma căruia Armando Popescu a fost evacuat din tribună!

Mai multe detalii puteţi afla, cu ajutorul colegilor de la sportarad.ro, în linkul de mai jos:

min. 90: Fetita a lăsat locul lui Coltor.

Min. 88 Gol Ighiu  Pe un contraatac, ighienii și-au majorat scorul: 0-2. Oprita l-a servit perfect in gura porții pe Oară care a marcat.

Min.86 schimbare la Ighiu, Oara a luat locul lui Cristea.

Min. 85 schimbări la Național, Pirtea si Kilin au lăsat locul lui Cocina si Iuga.

Min. 83 ocazie imensă Ighiu, Munteanu a respins un șut de pe stânga, mingea a ajuns la Tineiu care a șutat telefonat din opt metri și portarul sebiseni a reținut

Min.61 ocazie National, Stupu a șutat de pe stânga dar portarul Zavoi a respins în corner de la colțul lung. Fara altele urmări.

Min. 59 schimbare la Ighiu, Circov a lui locul lui Grozav.

Min. 56 galben Ighiu, Marginean a luat galben pentru fault

Min. 54 Ocazie National, Tulcan a reluat cu capul peste transversală din 20 metri după o centrare a lui Saulescu.

Min. 51 ocazie National, Pe un contraatac, Săulescu a primit o minge la marginea careului și a lobat peste portarul ieșit la întâlnire, dar Iclănzan a respins în corner din fața porții goale.

Min. 42 ocazie National, Pirtea a șutat din afara careului, portarul ighian a respins de la vinclul colțului lung.

0-1, Min. 38 Gol Ighiu, Fetita a centrat perfect din corner de pe stânga iar Iclănzan a reluat cu capul de la colțul scurt: 0  – 1

Min.22 ocazie National, Susan a centrat de pe stânga, Pirtea a reluat cu capul din careu, pe lângă poartă.

Min. 18 ocazie National, Avramescu a șutat din afara careului la o fază prelungită de atac, pe lângă poartă.

Min.15 ocazie Ighiu, Tineiu a reluat cu capul din careu la o lovitură liberă de pe dreapta, mingea a trecut pe lângă poartă.

Min. 10 ocazie imensă Național, Saulescu a pornit un contraatac pe dreapta și a centrat în careu de unde Pirtea a reluat din 10 metri puțin pe lângă poartă.

Min.4 ocazie National, Susan a executat un corner de pe dreapta, Pirtea a deviat cu capul de la colțul scurt peste transversală.

Min.2 ocazie Sebis, Avramescu a șutat din afara careului după un corner de pe dreapta, pe lângă poartă.

Echipe: Sebiș: Munteanu – Rosenblum, Bîrsănel, Basic, Stupu – Suciu, Avramescu – Susan, Kilin, Pirtea – Săulescu. Pe bancă: Fișteag – Cocină, A. Iuga, Fuchs, Mihuța, Tulcan, Siminic

Ighiu: Zăvoi – Miroiu, Potopea, Iclănzan, Ad. Mărginean – I. Grozav (59, Circov), M. Cristea (86, Cl. Oara) – Fetiţa (90, Coltor), Trifa, Tineiu – Seiwerth (77, Oprița). Pe bancă: Pop –  Ciorchină, Păcurar. Antrenor Mihai Manea.

Arbitri: Vlad Inoan (Florești-Cluj) – Ștefan Lar, Răzvan Soporan (ambii din Baia Mare); Observatori FRF: Iulian Spătaru (Timișoara), Teodor Biriș (Hunedoara).

Sursa foto: sportarad.ro

[nggallery id=3990]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița 0-1, la pauză, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. *0-1, MIN. 7: R. BĂLAN a deschis scorul cu o lovitură de cap din 8 metri, în stânga portarului, după o centrae din stânga, din lovitură liberă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea