Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Industria Galda – UTA 2 „Bătrâna Doamnă” 2-2 (1-0) | Remiză dezamăgitoare la final de tur, cu „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-uta-arad-9Industria Galda de Jos a încheiat turul de campionat cu o remiză dezamăgitoare împotriva „lanternei roșii” a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, UTA „Bătrâna Doamnă” 2, scor 2-2 (1-0), fiind egalată în minutul 90.

Găldenii veneau după 5 jocuri fără victorie, și n-au reușit să  se impună împotriva „lanternei roșii”, care a produs emoții la Galda, reușind egalarea împotriva cursului jocului, în două rânduri. Industria a controlat ostilitățile împotriva unei garnituri tinere, s-au jucat cu ratările, dar până la urmă a ratat victoria, deși era considerată mare favorită.

Golurile au fost înscrise de Cernea (35, penalty) și G. Goronea (72), respectiv Stahl (65), Coadă (90)

Trupa condusă de Paul Ciucă încheie turul de campionat în postura de cea mai bine poziționată dintre cele 4 competitoare din Alba. Regretele sunt enorme, întrucât dacă învingea, acumula 24 de puncte și urca pe treapta a treia a podiumului.

*Paul Ciucă: „Păcat că nu am câștigat și nu iernăm pe podium”

Păcat, păcat, păcat… Dacă învingeam eram pe podium. Ne încearcă o stare de supărare generală. Ne-am jucat cu ratările, am irosit o sumedenie de ocazii și practic ne-am marcat singuri două goluri. Suntem dezamăgiți, pentru că am fi terminat pe locul al treilea turul, iar rezultatul este nedrept. În acest joc este vorba și de ghinion, neșansă„,  a comentat Paul Ciucă.

Antrenorul gazdelor a caracterizat și prima parte a sezonului: „Dacă ne-ar fi întrebat cineva la începutul campionstului dacă suntem mulțumiți cu locul 4, într-o serie nouă, mai puternică, răspundeam afirmativ, dar acum este firessc să fim nemulțumiți. Mă bucură că suntem cea mai bine plasată formație din Alba, deși pe mine mă interesează Industria Galda și mai puțin celelalte echipe. Stăm cu capul sus și poate la primăvară, această neșansă din ultimele jocuri se va întoarce. Sunt mulțumit de lotul pe care-l am, nu discutăm acum de întăriri. Pe această cale le transmit „Sărbători fericite” suporterilor din Galda și din întregul fotbal județean”, a încheiat Ciucă.

*min. 90+1, a ieșit S. Mureșan a intrat Cioară.

*2-2, MIN. 90: COADĂ a egalat cu un șut pe jos, din cădere, dând lovitura la Galda, la acțiunea lui Ungureanu

*min. 88: a intrat A. Cîmpean, a ieșit Cernea.

*min. 77: iese Dobrean intră Coada

*min. 75: S. Mureșan ratează preluarea în poziție excelentă, la centrarea lui Boancă

*2-1, MIN. 72: G. GORONEA finalizează cu un șut în stînga lui Mara, din 8 metri, după ce tot el a mai șutat anterior în blocaj!

*min. 71: pătrundere Bodea, șut la colțuls scor, respins de Mara

*min. 70: G. Goronea a șutat puțin peste transversală, din 8 metri

*min. 68: intră Frențiu, a ieșit Boloș la gazde

*1-1, MIN. 65: STAHL a egalat după o acțiune personală pe centru, încheiată cu un șut în colțul lung

*min. 64: a ieșit Vlad, a intrat Ov. Ghergar, la UTA

*min. 61: cap Cioplântă peste, din 7 metri, la cornerul executat de Bodea.

*min. 58: Boloș finalizează cu un șut de la 18 metri pe lângă bara stângă

*min. 57: cap alături Stahl, din 8 metri, pe lângă bara stângă

*min. 55: a ieșit Copaci a intrat Gîrbiță

*min. 54: primul avertisment, pentrtu Boancă

*min. 52: șut Boloș pe jos de la 15 metri, prins de Mara

*min. 46: înlocuire la UTA, a intrat Rogojan, a intrat Celea

*min. 43: o nouă intervenție Mara, la șutul din unghi trimis de Bodea

*1-0, MIN. 35: CERNEA a transormat cu fentă un penalty obținut de Bodea în duel cu Lazar

*min. 31: șut Vlad de la 18 metri alături

*min. 25: S. Mureșan l-a întors pe Wild, dar portarul S. Mara are o intervenție de senzație și a respins în corner, atacantul Industriei șutând din poziție frontală.

*min. 21: gazdele înscriu, prin Cernea, însă golul este anulat pe motiv de ofsaid de asistentul feminin Alina Voaideș (Sibiu)

*min. 14: ocazie mare a gazdelor, șutul lui Boloș din 7 metri îl lovește pe un fundaș advers aflat în preajma liniei porții

*min. 11: corner Bodea, reluare peste Cernea din 7 metri

*min. 3: S. Mureșan alunecă în centrul careului și lovește defectuos balonul în poziție excelentă

Echipe de start: *Industria: Căt. Ștef – D. Lupșan, Haiduc, Cioplântă, Boancă – Vonya, G. Goronea, Boloș, Cr. Bodea – Cernea, S. Mureșan; rezerve Iancău – Cioară, P. Man, Ov. Oniga, Fulea, A. Cîmpean, Frențiu. Antrenor Paul Ciucă.

*UTA: S. Mara – D. Lazar, Wild, Copaci, Celea – Dobrean – Căt. Tarcea, M. Vlad, Stahl, Ungureanu – Ignea; rezerve Creța, Coadă, Gîrbiță, Ov. Ghergar, Rogojan. Antrenor Dan Oprescu.

Fără victorie de 5 întâlniri, cu trei puncte strânse în acest răstimp, Industria Galda de Jos îşi propune să încheie prima parte a sezonului cu un succes în faţa fanilor, în confruntarea cu ultima clasată, care a pierdut în precedentele descinderi în Alba, 0-2 cu Performanţa Ighiu (tot pe terenul din Galda) şi 0-1, la Zlatna, cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia.

[nggallery id=3049]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea