Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. Liga studenților sociali-democrați din Alba si-a ales conducerea. Andrei Popa, din Lupșa, noul președinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sediul Partidului Social Democrat din Alba Iulia a avut loc, marți, întâlnirea studenților sociali-democrați, prilej cu care s-a ales noua conducere a tinerei organizații ce face parte integrantă din structura de tineret a județului. Andrei Popa, din Lupșa, a fost votat președinte. 

Alegerile au avut loc în prezenta reprezentațiilor organizației de tineret județene: Bogdan Medrea, Corneliu Mureșan, Bunea Ioan-Iulian, Lazar Sebastian, aceștia adresându-le tinerilor membri câteva gânduri legate de ce a însemnat pentru ei debutul în politică, traseul avut, sfaturi și totodată i-au asigurat de întreg sprijinul în toate proiectele viitoare.

În urma propunerilor însoțite de prezentarea făcută de fiecare candidat și a votului deschis, Liga Studenților Social Democrați are următoarea componența:

Președinte: Popa Andrei (originar din Lupșa, student anul II la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept)

Secretar executiv: Prunean Roxana

Vicepreședinți: Murg Roxana, Mihețiu Daniela Ioana, Batca Letiția, Pâclișan Nicolae, Dunca Bogdan.

Membri birou: Șeulean Cosmina, Pojar Monica, Onețiu Liliana, Marc Alin, Bălan Andrei, Mihețiu Daniele, Sumutiu Paul.

Președintele LSSD, Popa Andrei a declarat că se simte onorat și, totodată, emoționat datorită faptului că face parte din ceea mai puternică organizație de tineret din țară, iar legat de inițiativa sa de a face politica și a se implica mai mult în viața civică vine în urma întâlnirii avute la Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia cu europarlamentarul Victor Negrescu care le-a vorbit la momentul respectiv despre implicarea civică si procesul decizional european.

La finalul întâlnirii membrii ligii au întocmit un calendar de evenimente pentru anul în curs.

[nggallery id=3422]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea