Rămâi conectat

Sport

FOTO Liga a IV-a, etapa a 13-a: AFC Unirea Alba Iulia – Gaz Metan Valea Lungă 2-0. Joldeș și Rus au înscris pe Stadionul ”Cetate”

Dragoş Suciu

Publicat

în

AFC Unirea Alba Iulia a învins, duminică, Gaz Metan Valea Lungă, cu scorul de 2-0 (2-0 la pauză), în etapa a 13-a din Liga a IV-a de fotbal.

AFC Unirea Alba Iulia139Primul gol a fost înscris de Joldeș – un șut de la 16 metri la colțul lung sub bară – după o centrare de pe partea stângă. Al doilea gol a fost înscris de Rus, cu capul, din 6 metri, după un corner executat de Schiau.

Meciul s-a disputat pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia în prezența a 100 de spectatori.

Nu au fost probleme legate de arbitraj.

După această victorie, AFC Unirea Alba Iulia are 19 puncte și se situează pe poziția a 8-a.

AFC Unirea: Căt. Suciu – Costantea, N. Rus, Scrob, Matei, Ioani, Joldeș (Păcurar 82), Schiau (Gligor 75), Lasconi (Al. Popa 20), Iacșa, Dup (Maxim 60). Antrenor Marcel Rusu.

Gaz Metan: L. Trif – Mija, A. Moldovan, C. Vasiu, Bulugea (Moldovan 70), Ad. Migea, S. Vasiu, Ad. Voicu, Haneș (Iorga 80), V. Marcu (Pușcă V. 70) Gânța. Antrenor Radu Bulugea.

*Arbitri V. Costin (Alba Iulia), An. Sas (Aiud), R. Doncuţ (Alba Iulia) *Observator Alina Badiu (Limba)

În celelalte două meciuri, disputate la aceeași oră, 14.30, Viitorul Sântimbru s-a impus în fața Daliei Sport Daia Română, acasă, cu scorul de 2-1. Golurile au fost înscrise de Ștef (68), Crișan (92)/ Brânză (52).

Totodată, ASC Pianu 2013 a câștigat meciul, în deplasare, împotriva ACS Viitorul Spicul 2014 cu scorul de 3-0. Golurile au fost înscrise de Grecu Dorel (min 8), Alexandru Șandru (47) Diaconu Dănuț (65).

După 13 etape, Viitorul Sântimbru conduce, cu 33 de puncte, clasamentul Ligii a IV-a.

[nggallery id=1275]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea