Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| „Let`s Do It, România!”, la Abrud. Elevi și cadre didactice au adunat gunoaiele din centrul orașului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua de Curățenie Națională din 24 septembrie 2016 a fost o ocazie deosebită pentru responsabilizarea socială și conștientizarea importanței unui mediu sănătos în rândul elevilor,  orașul Abrud alăturându-se de asemenea proiectului de implicare ,,Let’s do it, România!” desfășurat ieri.

curatenie-let-s-do-it-romania01Prin urmare, 30 de elevi din clasele a III-a până în clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Abrud însoțiți de cadrele didactice Toma Bembea, Lăcrămioara Burde, Mirela Danciu, Ioan Nicolae Galdău, Georgeta Jurca, Manuela Lazăr, Marinela Marc și Georgeta Corpade au făcut curățenie în zona centrală a orașului Abrud, fiind adunați 15 saci de deșeuri. Pentru participarea la acest proiect, elevii au primit o diplomă de voluntariat iar cadrele didactice o adeverință de implicare.

Proiectul este susținut de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, presupunând educarea și responsabilizarea elevilor referitor la protejarea mediului înconjurător, prin colectarea deșeurilor din arealele naturale. Acesta este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România, iar în acest an s-a desfășurat cea de-a cincea ediție.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=2707]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea