Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Laura Otvos și Sebastian Căpîlnean, câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2016 la Liceul Tehnologic Jidvei

Ziarul Unirea

Publicat

în

miss-misetr-boboc-liceul-tehnologic-jidveiVineri, 25 noiembrie, la Căminul Cultural Jidvei, sub genericul “Adolescența”, s-a desfășurat Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Jidvei. Organizatorii acestui eveniment important în viața oricărui adolescent au fost: director profesor Carmen Stan, profesor Maria Hațegan și profesor Anna-Maria Dancu.

Cinci perechi de boboci au concurat pentru a demonstra cât de talentați sunt. Este vorba despre Horhat Eusebiu cu Bercea Cristina, Ursu Rareș cu Lupșa Ana-Maria, Sofroniuk Adrian cu Sabău Alina, Căpîlnean Sebastian cu Otvos Laura si Căpâlnean Ioana cu Bâlea Alin.

Din spectacol nu au lipsit momentele artistice oferite de trupa de teatru a școlii “Fantezia copilăriei “ , numerele de dans prezentate de trupa de majorete “ Crystal Team“, de la Școala Gimnazială “ Toma Cocișiu“ Blaj, coordonată de învățătoarele Crina Frățilă și Rozina Mărginean și trupa de dans a Liceului Tehnologic Jidvei “Mystic Energy“, coordonată de elevul Muscă Darius (clasa a XI-a) .

Atmosfera incendiară a fost creată de Ravy – participantul la X Factor România, care a încântat publicul cu gasul lui minunat interpretând mai multe melodii, care au smuls ropote de aplauze. Nu trebuie uitat momentul prezentării de modă oferit de elevii clasei a XI–a. Bobocii au fost supuși probelor de cultură generală, dans, prestație scenică, spontaneitate și abilități practice. Cei doi prezentatori Mălina Dicoiu și Raul Grozăvescu ambii din clasa a XI-a, prin carismă și stil, au reușit să întrețină atmosfera inedită din sala arhiplină.

miss-misterMembrii juriului: director Carmen Stan, Alin Trif – primarul comunei Jidvei, director adjunct Aurel Dancu și elevii Botti Bianca din clasa a IX-a, Muntean Denisa din clasa a X-a, Făgețan Bogdan din clasa a XI-a și Bunea Mălina din clasa a XII-a, au decis câștigătorii balului.

Momentul mult așteptat a adus bucurie bobolcilor Otvos Laura și Căpîlnean Sebastian, care au fost desemnați câștigătorii titlului Miss Boboc și respectiv Mister Boboc 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea