Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Lanțul de covrigării și produse de patiserie ”Ioan” s-a extins și a intrat pe piața din Alba Iulia. O nouă covrigărie, pe Bulevardul Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Covrigăria ”Ioan”, care a apărut pe piață în urmă cu trei ani, și are puncte de desfacere în Sebeș, Sibiu, Târgu-Mureș, București și Cluj-Napoca a intrat și pe piața din Alba Iulia.  

Administratorul lanțului de covrigării, ce comercializează și produse de patiserie, a deschis un magazin de covrigi pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Covrigăria are o gamă diversificată de produse, de la covrigi simpli cu diferite semințe, până la langosi și produse consistente, cum ar fi aperitive cu ștrudel și cașcaval, specialități cu cârnăciori picanți sau gustări dulci, donuts și covrigi cu ciocolată, dulceață etc.

Administratorii covrigăriei au ales să intre și pe piața din Alba Iulia pentru a răspunde nevoilor clienților care îi cunosc din orașele amintite mai sus.

”Alba Iulia a devenit un oraș cu potențial din toate punctele de vedere. Avem o gamă diversificată de produse proaspete, preparate în fata clienților, fără a folosi produse congelate”, spun administratorii.

Noul punct de lucru se află pe Bulevardul Transilvaniei, nr. 21, lângă pizzeria Erol.

Sloganul afacerii este “Calitatea face diferența!” iar motto-ul este ”Covrigi cu suflet”.

[nggallery id=4314]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea