Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. La 98 de ani de la Marea Unire, la Alba Iulia s-a sărbătorit… Ziua Kaufland?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La 98 de ani de la Marea Unire, la Alba Iulia s-a sărbătorit Ziua Kaufland, ar zice localnicii și românii veniți să sărbătorească, aici, Ziua Națională.

ziua-kaufland09Numărul bannerelor și steagurilor cu emblema Kaufland, care fluturau în bătaia vântului în aceste zile, pe perimetrul Cetății Alba Carolina, locul de sărbătoare a Zilei Naționale, a depășit cu mult numărul însemnelor tricolore și, implicit, decența și bunul simț.

Practic, pe perimetrul Cetății, Kaufland a fost omniprezent, iar oriunde întorceai capul te loveai cu privirea de însemnele primului hypermarket deschis în Alba Iulia.

Cu excepția steagului arborat în Piața Tricolorului, a drapelului de pe Catedrala Încoronării și a eșarfei de pe Palatul Principilor, ”roșu, galben și albastru” a lipsit din Cetate, fiind înlocuit cu roșu și alb.

Cu siguranță, Kaufland, care a avut în Alba Iulia vânzări însemnate, unele voci susținând că a fost o perioadă de timp cel mai profitabil magazin al acestei rețele din România, a fost principalul sponsor, ceea ce nu este lucru puțin, însă nicio sumă de bani nu ar trebui să subjuge un simbol național.

Niciunde în lume, la o manifestare, însemnele sponsorului nu sunt mai numeroase decât ale evenimentului. Sau, la Alba Iulia, oraș în care acum 98 de ani Marea Adunare Națională a decis Unirea Transilvaniei cu România, înfăptuind cel mai mare act de voință al românilor, s-a sărbătorit Ziua Kaufland și nu știm noi?

[nggallery id=3105]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea