Rămâi conectat

Actualitate

FOTO IPJ Alba: Desene pe asfalt şi concursuri de biciclete pentru copiii din Teiuş, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. În 1 iunie, cei mici sunt așteptați în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 31 mai, premergător Zilei de 1 Iunie, poliţiştii au fost alături de sute de copii din oraşul Teiuş şi au organizat concursuri de desene pe asfalt şi îndemânare în conducerea bicicletei. Joi, 1 Iunie, începând cu ora 09.00, poliţiştii îi aşteaptă cei mici în Parcul Custozza din Alba Iulia, pentru a sărbători împreună, Ziua Internaţională a Copilului.

Seria activităţilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Consiliul judeţean Alba, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, au continuat şi azi, 31 mai.

Astfel, poliţiştii Compartimentului de  Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, ai Serviciului Rutier şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş, împreună cu reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba, au organizat, la Liceul Teoretic Teiuş, concursul de desene pe asfalt „O lume de copii – o lume sigură!” la care au participat 120 de copiii din clasele pregătitoare şi clasele I.

Pentru implicare şi talentul demonstrat, copiii au primit premii, diplome şi dulciuri, oferite de Consiliului Judeţean Alba.

Tot azi, în zona centrală a oraşului Teiuş, poliţiştii de proximitate din Teiuş au organizat, împreună cu  Primăria Oraşului Teiuş Liceul Teoretic Teiuş, activităţi recreative (desene pe asfalt şi concurs ce îndemânare în conducerea bicicletei).

Premiile acordate copiilor au fost puse la dispoziţie de Primăria Oraşului Teiuş.

Activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Copilului vor continua şi mâine, 1 Iunie, când cei mici sunt aşteptaţi în Parcul Custozza din municipiul Alba Iulia unde, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia va organiza concursul de biciclete „Pedalăm şi învăţăm”.

Copii vor avea parte de surprize şi activităţi recreative, transmite IPJ Alba.

[nggallery id=4079]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea