Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: IPJ Alba a primit întăriri! Trei ofițeri și-au început activitatea la Alba Iulia, Sebeș și Aiud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul zilei de azi, 4 decembrie 2013, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-au prezentat pentru a-şi prelua atribuţiile de serviciu, 3 ofiţeri, absolvenţii ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza.

Potrivit IPJ Alba, “prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, la data de 1 decembrie 2013, ofiţerii au fost înaintaţi la gradul profesional de subinspector de poliţie şi încadraţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Subinspectorii de poliţie Titilincu Rareş, Oargă Paula Maria şi Ioniţă Dana îşi vor desfășura activitatea la Compartimentul Juridic, Biroul de Investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş şi Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud.

Domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, le-a adresat celor 3 poliţişti succes în activitatea profesională, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuţii.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea