Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Internaționalul român Gicu Grozav prezentat oficial de Karabükspor! Duminică pleacă în Turcia, via Alba Iulia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul albaiulian Gicu Grozav a fost prezentat oficial pe site-ul clubului Karabükspor, echipă unde va evolua în următoarele sezoane, anunțul fiind făcut în cursul zilei de ieri. Internaționalul român Gicu Grozav a semnat un precontract cu formația din Turcia Karabükspor, iar duminică va pleca în Turcia pentru a efectua vizita medicală și a parafa documentele finale, din postura de jucător liber de contract, cu noua sa echipă, unde este o adevărată legiune română, formată din 8 jucători.

 

Fotbalistul albaiulian în vârstă de 26 de ani a ajuns miercuri la Graz, în Austria, pentru a se antrena cu gruparea din Süper Lig, ce a încheiat stagiunea anterioară pe locul 11, la finele acestei săptămâni va reveni acasă, la Alba Iulia, pentru a fi alături de echipa sa de suflet Unirea Alba Iulia, pe care o susține financiar din această vară, alături de Mihai Oancea.

Uniriștii joacă sâmbătă, de la ora 10.00, un meci amical pe terenul principal al Stadionului „Cetate”, cu CS Hunedoara, joc în care în distribuția „alb-negrilor” va debuta Ionuț Grozav, fratele său mai mare, achiziționat de la Performanța Ighiu.

Turcia este a treia destinație externă a internaționalului român, cotat la două milioane de euro pe transfermarkt.de, după Belgia (Standard Liege) și Rusia (Akhmat Grozny).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea