Rămâi conectat

Politică Administrație

Foto: În prezența președintelui Clement Negruț, Mișcarea Populară a inaugurat sediul organizației de partid din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

În clădirea situată pe strada ,,Victoriei” nr.9, locație în care funcționează majoritatea formațiunilor politice din Cugir a avut loc duminică, inaugurarea sediului organizației locale Partidul Mișcarea Populară. Evenimentul a avut loc în prezența liderului județean al PMP, deputatul Clement Negruț, a președintei organizației de Femei Alba a PMP, Angela Moldovan, și a președintei organizației județene de tineret Petronela Dăscălița.

PMP Cugir003Alături de președintele organizației PMP de la poalele Drăganei, economistul Vasile Sorin, candidat pentru fotoliul de primar al orașului Cugir, au mai fost prezenți la evenimentul inaugural reprezentanți ai conducerii locale a partidului, precum și invitați din rândul membrilor PMP.

,,Oamenii de calitate încep în spații mici. Nu mărimea locului în care ne întâlnim contează, ci dorința de implicare. Din punct de vedere politic sunt mulțumit de echipa din Cugir și cred că la nivel de județ este cea mai bine organizată, cu șanse de a câștiga alegerile locale. Economic, Cugirul este un oraș cu rezultate destul de bune la nivel de județ situându-se, poate la mică distanță după localitatea Sebeș care are un avans datorită dezvoltării din ultima perioadă. Este păcat că premierul Cioloș, nu s-a deplasat și la Cugir cu ocazia vizitei în județ. Avea lucruri multe de văzut”, a declarat președintele Clement Negruț. (C.P.)

[nggallery id=1876]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea